Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je politicko sudjenje, drugi su zasluzili puno vise za politicki kriminal !!! BABO VRATI SE !!!!!!!!!
Pa zar se toliko plasite ljudine Babe?
Cija je ovo zemlja - Babina, Babina! Koja je ovo vojska - Narodna odbrana!
vidi se ocito skim se je dogovarao kad iz rs ide petnaest autobusa idalje rade razvalioce bosne uveliko
uguram ga abdiću u ćmar
Babo srecan ti izlazak iz kazamata ziveo ti nama jos 100 godina !!!
zatuć alijinu bandu koju je posijao po pravosuđu i batinaškoj begovskoj policiji babo volimo te!!!!!!!!!!!!!!!!
@ssss i ja sam najpametniji Srbin u Bosni i Hercegovini
Kao sto znate, ja sam srbin, ali smatram da je ovo najpmetniji covjek u BIH. Eto vam sad!
Svi Federalni mediji vode orkestriranu harangu na ovog Fikreta Abdica a to samo govori da su svi u strahu od njegovog uticaja kod Bosanaca, posebno u Krajini. Realno, nije posteno da Abdic sam nosi teret izdajnika kada svi iole normalni znaju da su BiH skoro svi izdali a da je i Alija Izetbegovic po svim definicijama veleizdajnik. Njegov Daytonski potpis je legalizacija RS-a i de facto podjela BiH po zelji njenih neprijatelja. Aliji za njegovu veleizdaju drzave i trgovinu sa Srebrenicom muzej a ovog Abdica kao treba gaziti na svakom koraku :-) Sad ce se naci neki pametni da kazu kako je Alija morao potpisati da zaustavi rat itd itd itd pa isto tako mozda je i Abdic morao proglasiti APZB da narod ne udje u zimu, da udje hrana, da prestane patnja obicnih ljudi i sirotinje Bosanske.
MENE ZANIMA ZBOG CEGA NIJE MOGUCE KOMENTARISATI CLANAK SA IZJAVOM DODIKA, TAKODJE NI NA AVAZOVOM PORTALU NIJE MOGUCE KOMENTARISATI!?!?!? DO PAR DANA SVE NJEGOVE IZJAVE SU SE MOGLE KOMENTARISATI, A SAD ODJEDNOM NE MOZE ????? IMAM OSJECAJ DA SU OVI PORTALI NEZAVISNI ISTO KAO STO JE I BIH NEZAVISNA.
BABO NIJE UZEO NI 1% KOLIKO SU UZELI BAKIR MALI PRINC I OSTALE LOPINE IZ SDA, S BiH, S BB....
Bosanci i Hercegovci OPREZ velikosrpska politika je svuda oko vas, cak i u ovim komentarima potpisuju se bosanskim ili hrvatskim imenima i sire lazi i podvale.
E babo ti si se dokazao, i nemoj da se odustanes od Agrokomerca. Ovi iz rata su se dokazali nakon rata i napravili Veliki agrokomerc, tako da sada jedemo zlatnim kasikama.
BABO BABO VRATI SE !!!
OVO GOVNO STO DALJE OD BOSNE....ILI VJESANJE NA TRGU ALIJE IZETBEGOVICA..
samo dodzi.CEKAJU TE HAMZE I GAZIJE...ZIVIO 5 K0RPUS.,ZIVIO ATIF DUDAKOVIC.