Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seoska varalica ...
@GlasNaroda... Sigurno ce sa dolaskom Fikre skociti standard građana Ilidze za 50%😜Pusti se šupljaka, ako ce biti kao ovih zadnjih godina, bolje da ne dolazi. Stanovnici Ilidze su ROBOVI SDA, ne oni u lancima, nego ROBOVI mnogih kreditnih kartica. Begovi Ilidze z'grću milione(Budnjo, Salji, Hoše) i oni su privilegovani kod SDA, koriste radnu snagu i placaju BJEDNO 6/7 STOJA RADNIKA I NIKAD VECINA TIH ROBOVA NECE OSJETITI ČARI MALDIVA, ANADOLIJE ITD i vidjeti ZIVOT...
@SaDrineSelam njiiihaaaa, gazija? Misliš onaj što je drž'o ključeve Grada na tunelu? Pod čijom komandom je poginulo preko 500 boraca? Zeleni termitu, spremi se da ti ezdea ide smetlište historije. Dosta nam je bahatih ezdeaovskih kvazi-akademskih, kvazi-gazija.
Ovo je onaj bajni general zvani 10%Sagradio u Čelebičima na Jablaničkom Jezeru Motel restoran splavove skutere kojekava čudani sve se vodilo na materi koja je imala penziu 317 kmKad je umrla sve nasljedio..........to je kadar SDA.......zemljo otvori se.
@gooUser1553187754 Da i to je sagradio odmah nakon rata 1996.-e i svak je znao da je ta viletina napravljena od pljacke, dok je prije rata pozajmljivao brasna od komsija da bi se prehranio u Hrasnici.
hahaahahahah Jesu smiješni ovi SDP/NS botovi svakog načelnika su iz SDA su prozvali 10% bez ikakvih dokaza samo laprdaju i lažu bezveze kao da ima iko na svijetu ko njima može povjerovati... Jadni su s obzirom da im je pola stranke pohapšeno, a predsjednik traktorista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svako je bolji od disleksičnog muzura. koji haos vlada u njegovoj glavi..
Znaci takav covjek da mi prica o postenju kad je uzimao po 10.000 do 15.000 za zaposljavanje u drzavni sektor vojsku postu bolnicu opstinu i druga mjesta
sadrineselam. postovani ako je u redu to sto radi doticni gosp. Fikret jel to zaradio postenim radom od penzije kao general kucu koju je napravio u Butmiru vrijedi skoro 3.000.000 maraka mercedes dzip 130.000 maraka cetverotockas 30.000 golf 6 15.000 hoteli kuce + JKP ilidza u vlasnistu je gospodina( naravno ne na njegovo ime vec na drugom al on odredzuje sta ce se i kako raditi. i povrh svega na vodozastitnoj zoni u Butmiru ako pobjedi gradi ce objekte za JKP ILIDZA i vozni park jkp ilidza..
Pa ne bira se mister pa da bude lijep, zgodan, sarmantan, da lijepo prica a da nista ne radi.
Ima da vas Muzur pojede 70%Ilidze je za Muzura,zivi bili pa vidjeli
Rat unovcio kao malo ko, Aliji nije dao disati dok nije promovisan u generala, prava seoska bitanga i varalica. U Sarajevo i Ilidzu doveo i pozaposljavao seljadiju slicnu sebi i tako osigurao glasove. Ovakvo i slocni mogu se poraziti samo masovnim izlaskom na izbore jer uvijek izadje malo preko 50% biraca a od toga 30-50% kroji sudbinu ostalim.
@sarajevowinter Bravo!
jedino papci mogu glasat za ovog..obeco HIM da ce HIN pozaposljavat i sve ostalo.. fuj! lazov, varalica, gledaj lobanje..pa vidi se da laze kad zine..
Provala godine. Hahahahah čuj mladi željeli... Hahahhahahaha😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovi vam mamaru jebu svaki dan a vi se sprdate po klixu.. Haha. Svaki vic o ddebilčinama Bosancima je tačan..
Šta je sa ovim Dunjalučkim bajraktarom? Kad je ovo okrenuo ćurak? Izdigla ga ezdea, hahaha
Kuku nama! Pored toliko mladih i pametnih ljudi, punih entuzijazma, omladine koja govori više jezika! Ovaj ne zna sastaviti prosto proširenu rečenicu!
Jel ovo onaj samoprozvani poltron (samouvlakač u tuđe ziciguze) ? A ovi uz njega poltroni juniori. On će njiha počastiti radnim mjestom u državnoj službi kad dobije mjesto načelnika. :) :) :)
Gledaj frajera masku nosi a rukuje se 😂
kondukter u ratu naplacivao karte na ulazu u tunel
cuj mladi sto da ih ti naucis kriminalu seljacino varalico