Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam drugi naslov u kojem pise da nedostaje para za identifikaciju zrtava iz Tomasice. Zasto se ne ganja da RS plati te troskove? Isto tako u Srebrenici se prisiljavaju Holandjani da placaju raznorazne odstete. Pa nisu oni glavni krivci za to sto se desilo. Zna se ko je krivac i ko treba da plati odstetu.
ČETNIČKA BAGRA DOKAZUJE DAN DANAS MRŽNJU ,I NAJVEĆI FAŠISTI SU NA SVIJETU
Sklonite komentare, grehota je. :´(
teroristicka cetnicka bratilja otima civile ubija i prodaje Organe da bi se financirala nista neobicno za njih,milan lukic je za srbe eroj jer je ba zapalio 80 civila kod njih je eroj ko vise ubije civila zna to vucic zato on noso tablu po beogradu sa natpisom sratka mladica i trazio da dobije trg,a nas bakir kaze vjeruje vucicu i voda ga po Sarajevu kao da je Gandi.
NIKAD HALALITI NIKAD ZABORAVITI !
Treba im jebati mater za sva vremena makar zbog ubijanja dijece.
Žarko kompleksi su čudo jedno. :(