Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Redakcija Sarajevo-X, prvo promijenite taj naslov ili odma naglasite u prvoj recenici da je to ARHAICNI VODJA koji je htjeo da unisti LIJEPU KRAJINU koja Se uspjela odbraniti bez pomoci SARAJEVA...I napomenite da da su autonomoasi 15% Krajine, tako da ostaali dio Bosne nesmatra sve KRAJISNIKE autonomasima,,,jer vi mediji ste napravili sliku da je cjela krajina autonomija... SARAJEVO JE autonomija koju neintersuje ni Krajina ni Srebrenica...Iz Sarajeva samo dodju u Krajinu kad trebaju glasove...
IZDAJNIK NARAVNO!! KO TO JOS NE VJERUJE I U TO SUMNJA, NEK SE ROKNE ODMA..
Pisac ovog clanka je veoma obrazovan covjek, iveoma dobar novinar koji prodaje jedan perspektiv koji vjeruje vecina naroda i koji dolaze na ovaj site. Sa tim receno, mogu reci da sam procito cjeli clanak ali sam izgubio respekt za njega (pisca) kad je u mjesto cinjenica poceo da stavlja svoj idealog ili idealog organizacije za koju radi; to je bilo kad kaze \"na političkoj i ratnoj sceni čini grešku za greškom\". Da li je pisac svjesan da se tokom godina o kojima opisuje u navodnom, kad se je pratila Izetbegovic Muslimansko extremna idealogija sa kojom se Abdic nije slagao, u Cazinskoj krajini je, u kojoj su bili totalno okruzeni, vreca brasna se prodavala po 500 DM (necu da brojim niz drugi faktova sto imam limit karaktera). Da li se je (pisac) zapito kad je stavio svoje misljenje dali je Izebetovicev plan koji nije bio realno postavljen (da se bori za cjelu Bosnu) se brinuo za narod ZB i da li je ralno mogao pomoci tom narodu. Izasto je narod ZB pratio Abdica tad i zasto ga prate sad
Lijepo sljedeći izbori Babo je kandidat za Bošnjačkog člana predsjedništva kao Hrvat i za njega glasaju svi Hrvati i njegovi iz kladuše i Kanade a vi Muslimani opet izaberite nama Hrvatima predstavnika i pošteno da i nas netko predstavlja. Hvala bogu da ste imali Aliju a ne babu pa ste danas di jeste.
@mrle, stoko chetnichka, izdajicka... kvislingu!!! pitas gdje su sada krajisnici... odgovor: ispid zemlje, ponajvise zahvaljujuci zlikovcu abdicu, nekom kao ti i chetnichkoj bratiji.
Jel ovaj \"novinar\" lud, il je istina kako pise, da ce u se u Kladusi organizovati docek na najvisem nivou kada im bude oslobodjen onaj idiot?! Tekst je placen iz odredjenih krugova i sa jako malo istine... Npr: Agrokomerc nije bio jak zaslugom i sposobnoscu fikreta a., vec CKPSFRJ... I ne samo Agrokom., vec sve i jedan gigant u bifsoj Yu.
Jos da dodam, da je Abdic kojim slucajem uradio isto sto i Zulfikarpasic, klepio usima, odj.e.bo nas sve i otiso vani. Pa se vratio nakon rata, sigurno bi ga narod opet podrzo i opet bi bio na vlasti. Ovako je ispo glu.p skroz. Dokaz tome je i ovih 10 godina u zatvoru radi ciste budalastine. Inace kod Bosnjaka sve bu.dale, nema nijedan jedini maher u politici, i dok ga ne bude nema nama naprijed. Zato smo u lopovluku (sami kradu od \"svojih) prva liga. Kao i sve druge drzave nastale raspadom Jugoslavije i BiH je u rukama onih koji su izasli iz Jugoslavije da bi lakse mogli opljackati \"svoj\" dio.
Ovaj CoCoBryce jest medo ali se slazem sa njim. Mada nisu njemu ponistili rezultate nego su nekakvim unutarstranackim malverzacijama i dogovorima stavili Aliju umjesto njega. Zapravo to sve smrdi na Udbu, ne znam da se u istoriji bilo kog naroda u kljucnom momentu desilo da pobjednik bude zamjenjen, da taj \"novi\" povede narod u rat, izgubi toliko ljudi, teritorije i na kraju kada dodje do promjene uslova na ratistu (oslobadjanjem Hrvatske), da potpise nakaradni mir i podjelu zemlje na nepostene dijelove, bolje receno na manje dijelove nego bi mu Srbi dali i bez rata. Lopovska SDA nikad nije bila nicija osim njihova, ali to prosjecan glupi Bosnjo ne konta. Nema veze, tu smo gdje jesmo. Dosta toga smo sami krivi.
Kakav izdajnik? Čovjek pobjednik prvih izbora u BiH!! Alija mu ih na prevaru oteo to i ptice na grani znaju! Abdić je trebao biti lider, to je narod htio. Ako ga je neko napravio izdajnikom, to je najveći izdajnik svih vremena - Alija Izdaja-begović
blago nama kad nam je abdic babo a alija dedo...
mi smo babini, babo je nas
njega voli raso nega voli ratko njega voli dobrica i svaka posrbica
VELEIZDAJNIK METAK JE ZA NJEGA SKUP.
Krajisnici nikad nisu izdali nit su kad bili kupljeni ovaj rat je pokazao kako se krajisnici bore za svoju BiH, a ti V ako imas m.u.d.a direktno idi u Krajinu i tako reci krajisnicima u lice ako si frajko. Hahahaha kako si jadan samo.
Citam ove komentare i u skoro svakom drugom da se primjetiti koliko mrzite Sarajevo i Sarajlije...
o cemu vi pricate covjek je u najtezem trenutku za svoj narod digao ruku na svoj narod i tu se nema sta raspravljati IZDAJNIK ZA SVA VREMENA a oni sto ga podrzavaju nek razmisle sta su IZDAJNICI a ne krajisnicin sram ih bilo
ma dobar je BABO treba ga je.bat da se razmnozava