Komentari (389)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno je kritikovati i poricati gosp. Osmanagica. Jer, covjek nam misli dobro.
@parkic A ja, Parkic, bosanskim piramidama posvetio i 'nick' na Klix-u...
Ja bih ove kugle popularno nazvao Dragon Balls (Zmajeva muda) Ako ikad u svijetu postanu poznate kao takve, sjetite se Hodija sa klixa.
Naravno
u njoj je zlato
Goku i Vegeta
Pa zar su potrebni volonteri da se otkopa ta kugla....
Koliko će godina trajati otkopavanje kugle ? Fadile izbori su pred vratima, vrijeme kad Semir ostavruje svoja najveća OTKRIĆA! DRIJEŠI KESU ili si antibosanac. Moreš mislit ako su drevnim Bošnjacima bile ovolike kugle za boćanje koliki su tek oni bili ? Ona Visočku piramidu su im napravila djeca igrajuć se u mejtefu. Time je najzad objašnjena i tajna načina izgradnje visočke piramide.
Sinoć sam sanjao da je u Zavidoviće aterirao svemirski brod i izbacivao kamene kugle a da je pilot bio Pape a na glavi je imao dva pipka ko dvije antene i viče ja sam svemirac , idemo u Brazil , idemo u Brazil i skočim sav sretan i probudim se u goloj vodi mokar.
Ove kugle su zvijezde padalice možda zvuči glupo ali je istina.To znaju ljudi koji vole da istražuju i slijede istinu,pored toga to isto znaju slobodni zidari,Iluminati i džinni.
nista nije cudno,ni kugle ni piramide jer istrazivanja pokazuju da je bih bila srediste covjecanstva poslije ledenog doba,razna istrazivanja to potvrdjuju,od genetike ,haplatipova,pa dalje,u bih su pravili piramide pa onda odselili u egipat,joj sta bosnjo radi srbima jer i srbi su nastali od bosnje
Semira za predcjednika,jedinu pametan u bih
Sve što dovodi turiste odlično je. Srpski a ne srbski. Rječica ne se piše odvojeno, sem u par tačno nabrojanih slučajeva. Piramide i kugle imaju razlog svog postojanja. Nismo jos na tom stepenu svjesti. Ipak, usli smo u doba Vodolije, za nadati se, da idemo u tom pravcu.
@Lostframe nisam siguran da ste u pravu. Mislim da je pocetak ulaska sredina 90ih. Bice da Nostradamus po obicaju nije bio precizan
@Lostframe Gledali smo iste filmove :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj Seme sto maglu prodaje strancima hahaha
@gdjica_zlica ...drži se ti Diznilenda...
semir osmanagić & dragon balls 300 komentara (sa tendencijom rasta) fenomenologija jednog propadanja.
Show od komentara haha xD
sirot'nja, prije svega mentalna, je naš veliki privredni potencijal. jedino da još može biti neke koristi od nje. doduše, ukenjano njemačko penzionersko dupe ne može. dugo da čeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Son Goku arrives :D
Kamen iz bubrega od Tiranosaurusa
Kamenja u prirodi ima i okrugli i čoškasti, a da je neka ljudska ruka to napravila, to ne ima logike i čemu bi to moglo služiti, a sad, kao turisti dolaze, pa neka i dolaze, a kako reće jedan Hercegovac, tako je, ako je tako, nego mora da sa ovim Semir nastavlja sa svojim piramidama, da opet krenu dobre donacije od nekuda.
đe si logičaru... nismo te odmah prepoznali...