Pobjeda u Starom Gradu i Goraždu
0
Fehim Škaljić: SBB je zadovoljan
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu mislit\' što su zadovoljni !
izgubi radončić na izborima!
Mensuda Basica koji je glasove delegata pokusao kupiti i pricom kako je on buduci direktor BH Telecoma te da ce se pobrinuti za izdasne donacije predstavn i - cima svih klubova koji glasaju za njegov izbor. Nazalost po Basica, za kojeg se po kuloarima sjednice FSKS pricalo da je odnedavno novi clan SBB-a BiH Fahrudina Radoncica, dobio je tek cetiri glasa, izmedju ostalih i one predstavnika FK Sarajevo.
toliko para uloženo u kampanju... razultat: PRC\'MILOJKO?!
dragan vikic hahahahahaha mrššššššššššššš
Scepan je morao izgubiti,ako bogda na sledecim bice tek mala opozicija koja nece imati nikakav uticaj,ko je lud da nevidi njegove namjere i bezobrazluke,SDA dala mu sve a onda him noz u leda e pa sada ce i njemu narod.Cuj da nam on prica o postenju i pravdi o zakonu i moralu pa gdje tu ima logike,dok Tihomir ode SDA ce opet biti prva.Crveni kmeri odlaze u staro ........
jadne opstine koje podrzavaju izdajnike
bio sam posmatrac na izborima: 80% ljudi koji izadu na izbore su babe, dede i bule...i onda se pitamo kako pobjedi SDA? Nabrojanoj kategoriji je dovoljno da idu u dzaniju 150 puta dnevno i da im kapa za nerad u drzavnim institucijama. Al nisam kivan tliko na njih koliko jesam na one koji nisu izasli na izbore, jedva 40% izlaznost! Nemojte vi izlaziti na izbore i neka vam bule i starci kroje sudbinu! puuj!
naravno da su zadovoljni kada su ga dobro popušili...hehe
opstina centar i stari grad su najbolje prosle .. ove ostale su naje ale
Večeras narko-diler Fahro čizama kokaina ublažava mučninu u svojoj kockastoj glavi. Azra se nada da ga strefi infarkt ako je ikako moguće, zaboli je.
Ima još podosta vlaško-četničke stoke u CENTRU, odma se vidjelo šta će biti, sve neki u ispranim kravatama i kačketima stare ishlapile komunističke vucibatine na glasanju. Ali vrijeme radi za nas, svake godine ugine sdp glasača a novih se ne rađa.
Tako bi vi rjecito i drzavu vodili, e boga mi necete. Dabogda vam se sjeme zatrlo kriminalno mafijasko. Sikter iz ove nase lijepe zemlje smece jedno
e cuj zadovoljni bgm ste skromni hahah!!a ti fahro obrati nam se molim te reci da ste pokradeni utjesi ove iz udruzenja bosnjaka porijeklom iz plava i gusinja!!nisi normalan skaljicu treca ti je stranka i dobili ste glasove za ove dvije pobjegulje trebate biti zahvalni sda!!a iduce izbore dobijate u crnoj gori ovdje ce vam biti jos veca pusiona dok uhvate keljmendija!!kako ces vratiti ulozene pare !!
Realno citajuci komentare s.j.e.b.e.m se pa m.a.j.k.u vam j.e.b.e.m r.e.t.a.r.d.i.r.a.nu i kad mi se poc.nete nesto zaliti I.d.i.o.t.i SDA krade 17goddina ,nikakav pomak u drzavi nisu napravili i opet nas narod malloumni glasa za njih Da ne povjerujes .....J.e.b.o vas Allllija zlatnim kasikama
S čim si zadovljana Škaljiću prilivodo, pokvarena dušo. Treba vas u zatvor i tebe i tvog kvazi predsjednika
Oglasio bih se fahro ali ne moze od muke,a i ako se oglasi reci da su njegovi pokradeni... haha... jes al malo sutra