Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U HR kad je osnavana takva agnecija ubrzo je propalo i prodano 70% drzave vidim kopirate iste dokumente hahahahahha
SDP bagra na kraju mandata otvara agencija za uhljebljenje u naredne 4 godine.
@Sisaj ga Ako si pažljivo pročitao tekst, trebao si vidjeti da po Zakonu rad počinje 11. marta, pošto tvoji nisu uspjeli još da formiraju vlast normalno je da se Agencija formira. Tvoji još vijećaju koja će familija kojim dijelom vladati.
Ne postoje moji, ja sam nestranački čovjek i kritikujem sve stranke. ;)
Dace makar sta raditi nebi mi bilo krivo ,a znam da nece prodavace muda umijesto bubrega sad ce opet po dzepu gradana biti
Moj ministre , uz ovakvo pravosuđe tko će ti i kome imovinu oduzima
Ball jedan popusti Bakira,, ima ih koji te i Dan danas pokradaju A prije dvadesetak godina SU te klali
Osnujte i agenciju za proizvodnju "Ništa". Neka objedini rad svih državnih agencija. Neki dan gledam, postoji i agencija za ravnopravnost spolova.... Ooooj Tito dragi, ustani da vidiš ovu bruku
Koja će imati direktora, zamjenika direktora, upravni i nadzorni odbor, sekretaricu, vozača, kafe kuharicu, mobitel, fax, 3 kompjutera sa licenciranim OS i MS Office, najam poslovnog prostora... itd... Više ćete potrošiti od naroda, nego što ćete naotimat!
hoće li upravljeti i Bakirovom imovinom uskoro....e da je to vidjet , bilo bi za Bosnu nade