Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ces ocekivati od auta koja su u prosijeku stara po 13-14 god.zato kad hoces uvesti auto iz inostranstva staro 3-4 god.dovezes ga na tehnicki a oni kreteni ti kazu da mu kocioni sistem nije prilagodjen nasim cestama u BiH?!Ti neznas bil se smijao ili plakao.
@Burgon Potpis Sigurno ce onaj ko daje sve iz dzepa da dozvoli da nema kocnice. Ja imam prijatelja koji je \"bole.snik\" za auto, sto kazu crno iza nokta dade u njega i sigurno ce on dozvoliti da mu budu neispravne kocnice. Problem je lose imovinsko stanje a daje svakome da ima vozilo pa makar i u fazi raspada. Juce gledam čičoni vozi golfa keca, nije da je los nego totalna faza raspada. Nema dijela na kecu da nije truo i on registrovao to vozilo
dam dvaju i pusti me bez kocnica da prodjem
sTO SE TICE TOGA,GRADSKI TRKACI IMAJU NAJ ISPRAVNIJE AUTE U GRADU,PROVJERENO. lJUDI DAJU ZADNJU MARKU U AUTO. MENE STRAH OVIH BOLESNIKA STO SAMO KAD MU TOCAK OTPADNE,ONDA MIJENJA NESTO NA AUTU
pa tako je i u bugarskoj, rumuniji, bjelorusiji i ostalim slicnim regijama, sta hocete? da budete jedina post socijalisticka regija bez mizerije i propasti? prvo treba 1000 godina da se ocistimo od socijalizma koji nas je zarazio pa onda kao uredjene drzave.
levati popravite te kocnice
Struja skuplja za 47 %, a ne 30 %. Blago meni, biće love za Gerryja Webera.
nadam se da ce \"ovjes\", hi hi hi hi hi, uticati na smnjenje ovih sto mirisu bulju jedni drugima. Uvijek sam se pitao da li im mirise u safu.
za 50 KM i sa konjskim kolima se prođe na tehničkom
Bitnoje da se krstu smetno trag u Seheru a ostalo manje vise. ostalo je jos malo srbokomunjara ali i oni su pri kraju.
Seljačinama ne trebaju kočnice. Kad upravi auto niko ne smije da ga zaustovi. Ko proba da ga zaustavi dobije pajserom po glavi. Golf dvojka majka oca m\'... Dobar im ovaj \"institut\" iz Zenice.
ja imam ami8 i menui su ispravne bremze
prvi
Kritike na vozace od gradjana nisu tacne.Ja sam omladinac,po zanimanju sam sofer .Radim 10 sati. Kada dodje moje slobodno vrijeme,subota i nedelja,moram negde da izadjeem.Odem u birtiju ,NASIKAM se i pravim HAOS.......