Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Niksic ne uspije popraviti stanje, nece sigurno niko drugi... Jer da su htjeli prvo se ne bi zatvorio Zemaljski muzej...
Jedna od inicijativa koja pokazuje koliko Vlada u sadasnjem sazivu zapravo radi, zajedno sa premijerom Niksicem na celu koji pokusava da u svemu pronadje stavku koja bi mogla biti polazni osnov za ponovno budjenje te ustanove ili preduzeca
Steta, ovo je samo dokaz da sadasnja Vlada na celu sa Niksicem ne sjedi skrstenih ruku gledajuci kako nam kulturne institucije propadaju, sa druge strane sta nam radi kantonalni premijer Zeljkovic?????
Ne znam kako ce naci finansije za bilo sta od ovoga kada toliko toga se pokrade.
U općem interesu, vratimo Ustav Republike Bosne i Hercegovine, a samim time i ingerencije države nad institucijama kulture.
Pravi novinar nikada ne bi uveo novu informaciju na kraju bez pojašnjenja. Dragi Klixovac, zašto na spisku nema Zemaljskog i Kinoteke?