Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke roditeljima. Neka je ziva, zdrava i sretna u ovoj nesretnoj zemlji.
Komentar prepisan od "internacionalac". No copyright
Ti si blijeda kopija Intera sa sjeveraaa !!! :D
Nek' vam je zdrava i živa :-*
Drago nam je zbog tebe Fatima, ali ne moramo o tebi čitati svake sedmice. Svake sedmice po jedan tekst o njenim osjećanjima i razmišljanjima.CCCCCCCCCCC
Nikada ne može čovjek ne može da se pomiri sa situacijom kako je moglo biti a nije..prva princeza će uvijek biti dio vas dok ste živi i nikad je naravno nećete zaboraviti ...tom djetetu pružite sve kao što bi ste pružili Belmini ona je sigurno ponosna na vas i gleda vas sa drugog mjesta boljeg mjesta Dzenetta ... jednog dana srest će te se opet svi i bit sretna porodica ...želim vam još mnogo djece da ih odgajate s puno ljubavi ...čestitke roditeljima :)
Da je živa i zdrava još godina sto ! :)
sretno roditeljima i da je Selma živa i zdrava.
Belmina vas ceka na onom svijetu,i dobro je :) drago mi je zbog Selme,da vam Allah podari dug i sretan zivot
odvratno dobar naslov.
Da li je istina da su naši političari visoko obrazovani ljudi ? Pitam ovo zato što sam pročitao da je Bakir (sin Alje I) inženjer, Silajdžić doktor nauka, Božo doktor tehničkih nauka, Lagumdžija doktor informatičkih nauka i tako dalje i tako dalje. Da li je ovo istina ?
Božo je ljekar ortoped ako se ne varam
Zlatko Lagumdzija ti je napisao knjigu za informatiku 1-3 razred srednjih skola(jedan od autora).I masovno se koristi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fatima, molim te u narednom članku nas obavijesti šta si jela za doručak. Prva sam koja je bila na prvom protestu za JMBG a i svakom narednom, ali stvarno ne znam ko te ovoliko forsira. I nije istina da su JMBG protesti ujedinili ljude u BiH, već su lešinari i to okrenuli na politiku, što je samo dodatno pokazalo koliko smo razjedinjeni. Toliko o tome i na tu temu.
Kad mi to ''grampi.ket'' kaže, znači da sam prekucala. :D Ali upravu si, odoh odmorit malo.. Ne valja dolaziti na Klix nadrkan.
svako kome je malo dijete imalo pa i temperaturu zna koje su to brige. ne mogu ni zamisliti kako je ovim mladim ljudima bilo. u svakom slučaju vam želim sreću hrabrosti znamo da imate
evo, obecavam da necu nista reci..da mi ne placete opet.
reci slobodno nisi dugo popila ban hhh
... ti si svakako osoba koja puno prica a malo govori ... shubiduuuuu ;)
Cestitke roditeljima. Neka je ziva, zdrava i sretna u ovoj nesretnoj zemlji.
gledaj buraz kolko si nebitan, ja za isti komentar dobio 7 lajkova a ti samo 3 i jedan negativni
eno čak je i u top komentarima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)