Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vehabije moraju biti ćorkirane na duži vremenski period
El fatiha za Fatiha..
jb te patak više dobijes kad maznes drvo u šumi kad te šumar uhvati
Otrovati ga u zatvoru, možda.
Je*em ti takvu drzavu gdje terorista koji sutra moze dici pun tramvaj u zrak ili uletiti s puskom u trzni centar dobije samo godinu dana zatvora, nije ni cudo sto nam je sve vise bradonja u drzavi i sto svjetski mediji negativno pisu o nama.
U Americi svaki dan neko uleti u neki centar ili skolu i spizdi nekog i nikom nista. Nemozes ti znati kad ce kome otkaze lampica. BiH ima najmanji problem takve vrste.
@pidjameta.slipic super pravdanje terorizma, baš ono školski ;) jest da ti komentar nema nikakvog smisla jer u toj istoj americi terorist sigurno ne bi bio osuđen samo na jednu godinu već na puuuuno dužu, no imaš pravo na svoje mišljenje. baš iz tog razloga i jeste poznati u svijetu po terorizmu (statistički četvrti u svijetu po broju boraca).
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Oruzje oprosteno.Fin neki sudija.
Godina dana, hahahaha, drzava nam je super... pridruzis se ljudima koji odsjecaju glave, ubijaju nevine, kradu, pljackaju, vrse teror nad lokalnim stanovnistom, vrse teroristicke napade po evropi i bliskom istoku i dobijes godinu zatvora. Bravo za BiH!
Drzava nam je super. (Ne)ljudi koji su po BIH genocidisali, klali, silovali, ubijali, mucili, snajperisali i granatirali bolnice, skole, porodilista, pijace, djecija igralista, redove za hljeb i vodu danas rade u raznim institucijama kako onim najnizim, opstinskim, tako i do najvisih, drzavnih. Bravo za BIH!
Pogrijesio si navedeni slobodno setaju po BiH i regionu ,tek ce uskoro da udju u EU a neke su nam vratili sa zapada zbog ratnih dejstava u BiH... za doticnog nema dokaza da je pocinio bilo sta od navedenog ,sem da je otisao na strano ratiste. Borci iz Bosne su vjekovima ratovali po stranim ratistima ,tako da nam je to neka vrsta tradicije.Ratovali smo u Austrougarskoj vojsci,Poljskoj,Njemackoj,Turskoj ...ma nema gdje nismo ratovali kroz istoriju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cak citava godina. sad mu sigurno vise nece pasti na pamet da se pridruzi ISIL-u. jbt. kao da je ukrao pepeljaru.
Samo godina?? Možemo očekivati više idil-ovca sada. Sramota.