Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno,ako ne završiš u zatvoru kao vlasnik i odgovorno lice????!!!!
Bilo bi ljudski da tako postupite, ali sumnjam. Vaše izjave žaljena su izrečene pod stresom. Kada vam se glave ohlade, sve ćete zaboraviti, kao da se ništa nije ni dogodilo. Možda želite da vaš dug prema porodicama ublaži vašu kaznu? Vjerujem da je to, ali vaša obaveza ostaje i to ne utiče na umanjenje odgovornosti i kazne. I vaša izjava da ćete nadoknaditi sve nematerijalno je pretjerana. Ne možete nadoknaditi gubitak oca i muža. Taj gubitak se ničim ne može platiti. :(
šta pomoć, kakvu pomoć? koju kilu brašna, ulja i koju stoju jel? u svakoj zemlji dje ima imalo pravde, radnik kad pogine na radnom mjestu porodica dobija neku vrstu penzije, a odgovorni na duže vremena u ćuzu i doživotnom zabranom bavljenja dotičnom djelatnošću.
....čisto sumnjam, prosto ne vjerujem.....daj Bože ;-)