Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo glupani neće da vide da je ova gospođa jedna od rijetkih prijatelja BiH. A neznalice neznaju da formiranju ministarstva poljoprivrede na državnom nivou otvara mogućnost fondova EU za poljorivredu koji su ogromni. Neće EU da daje nekim lokalnim kabadahijama pare i od ogromnog je značaja ovo što ona priča ali opet neki neće, žele da ovdje sve propadne a i sami propadaju sa tom politikom.
Jovo from BL says: Ako budem tražio to ministarstvo demobilisani će me napasti jer je to suprotno ideji odcjepljenja,a i Dodik će te pare sebi uzeti. Mujo says: BiH je meni zakon,jebeš austrobugarsku. poljoprivrednik Jure from Posušje says: A valjali bi ti novci,a neka nama i hercegbosne.
Vi vanago iz EU ste nam nametnuli ovoliku administraciju i zakone koji su ih zaštitili ko medjede. Još treba da nam formirate desetak ministarstava na državnom nivou, onda isto ta ministarstva na entitetskom, pa kantonalnom nivou. Tanja goni se u PM.
Dobra koka
Ovi naši nazovi političari će od ovog predloženog napraviti najmanje tri nova ministarstva. :-)
ova ***zovna ko moj magarac, et dobro sam se sjetio, trebam na nahranit, valja sutra po drva u šumu :))))))))
Pa da. Kod nas samo sto jos nisu formirali "Ministarstvo za pomorski saobraćaj" i angažovali 10-ak savjetnika....
ja mislim da to ima dole u neumu
Sta ce nam privreda kod nas ce stanovnistvo izvrsiti kolektivno samoubistvo,svaki dan u prosjeku 3 osobe se ubuju u ovoj drzavi,danas troje nek im je pokoj dusi a odgovornima na dusu.
De bona i ovako imamo previse ministara i njihovih pomocnika.
Nismo Kina da nam treba tolika razudjenost vlasti. 50-tak hiljada kvadrata zemlje sve skupa. Od toga 14% obradivo. Ministarstvo poljoprivrede? Ima vec. Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva - Ministar: Jerko Ivanković-Lijanović Razvoja? Ima i to. Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta - Ministar: Sanjin Halimović Nemamo jedino prehrane... no koliko vidim to sve potpada pod nadleznosti ministarstva poljoprivrede. Ako nisu sigurni s dijetetske strane, nek pitaju Ministarstvo zdravstva - Ministar: Rusmir Mesihović. Samo nam fali onda da nakon uvodjenja tog novog ministarstva (ili vise njih) onda moramo zbog nadleznosti da trpamo jos nova ministarstva u kantone i entitete. To bi nam sjelo samo tako.