Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAJMO LAGUMDZIJE I IZETBEGOVICI, POBRINITE SE DA OVA FABRIKA SE SPOJI NA OSTATAK SVIJETA I DA POCNE SA ISPORUKOM VODE, A FABRICI NAREDITE DA POCNE SA PROIZVODNJOM AKO JE TO VEC MOGUCE, VODA NECE PROPASTI, NEKA JE PROIZVODE I NEKA CEKAJU DOK VI PROBIJETE PUT DO NJE. CISTA VODA JE KLJUCNA. PRIPREMITE CISTERNE ZA CISCENJE GRADOVA, JER CE BITI KLJUCNO DA SE GRADOVI STO PRIJE OCISTE. VODA, HRANA, KREC, DETERDJENTI I SVA HIGIJENSKA SREDSTVA LIJEKOVI STO PRIJE STRUJA PUMPE ZA ISPUMPAVANJE VODE, MEHANIZACIJA (PRAVITI KANALE DA SE VODA POVLACI RIJEKAMA)
kakve vi naslove imate to je za ne povjerovat
I kakve tek gramatičke greške, od kojih mi pogrešna upotreba samoglasnika najviše smeta. Nekada me ne pogodi toliko sama vijest koliko me smori gramatika.
za nepovjerovati jel
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odlicnu vodu imaju,pravi bh brend