Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema im pomoci, samo opet bombardirati dok se ne civilizuju, nema drugog lijeka za ovakav institucionalni fasizam.
Srbija će ući u NATO prije bih, šta se zamlaćujete člancima koji namjenski šire mržnju i netrpeljivost 24h dnevno.
Tako još od Kosovske bitke koju slave a izginulo sve listom ostale samo žene i djeca ispod 16 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa cijeli zivot im se zasniva na lazi sta vas to cudi
Naredjenje Milorada Dodika za propagandu... kao i ono setanje momka u Bijeljini.. protjerivajuci bosnjake. Etnocko ciscenje jos traje u entitetu nastalom na genocidu i etnickom ciscenju...
RTRS = Gebelsovska propaganda. Čuj Alipašino Polje bilo muslimanski dio grada? Pa tamo prije rata najviše živjelo četalja. Prvi utekli kada se zapucalo. Meni je samo drago što su mnogi i poginuli, svijet bolje mjesto bez njih.
Ovi nasi "strucnjaci" i analiticari nekad su ko francuske sobarice. Cuj nemaju strucnjaka za historiju. Pa imaju plan i steucnjake koji zele da iskrive historiju, a sa nase strane imas uhljebljene profesore i strucnjake koji prstom ne mrdaju da se zapisuje i spasavaju historija i historijske cinjenice.
Trofazni teroristi,dobro je da javno lazu i ne kriju mrznju, saka jada koji polahko nestaje.
Šta je tu čudno, Dodik ih permanentno laže na dnevnoj bazi i oni vape da tih laži bude još više, ubijeđeni da je to istina, koju im je neko skrivao... Dodik je bolji psihić od Karadžića, zna on kako sa srpskom masom treba.Zato je on potencijalni svetac srpske nejači... 🤣
Bolesno. Čak i od njih, previše!
Oni ce jos malo i Potocare prikazivati kao njihovo Stradanje, sta ces tako kupe sve od Turaka par Stotina Godina i onda kazu oni neki Narod neko Pleme pa nedaj Boze imati ista sa ovakvim Monstrumima, radije bi bio neznam sta neg Srbin. Ponizavaju se i glume nege dobre Momke, usli u predsjednistvo koje smo mi odbranili i ciji je Alija prvi Predjednik bio HAHAHAHAH!
Ko falsifikuje istoriju spreman je da ponovi zločin!
Stvarno su Bosanski Pravoslavci jedan degenski narod,a i Srbima nije mane ...ustvari Pravoslavci svi valjda od krmetine koju zderu prolupaju j.bo vam Putko mamaru kretensku ..Adolfe vrati se Bitte ..Sieg Heil
Kakvi su Srbi opet odgovorno tvrdim da su Hrvati barem 2x gori.
Majstori laži i podvale
Treba ih samo tužiti i tužiti i tužiti. Upamtite ljudi, stanovnici koji žive u blizini masovne grobnice Tomašice su 20 godina šutili, ne bi nikad ni prijavili njeno postojanje. Žalili su se samo na smrad koji je dolazio sa lokacije grobnice. Šute i u Foči, šute i u Višegradu, šutnja znači odobravanje.
Bravo za klix,samo u glavu..
Srbi su najgore nesto sto je moglo zadesit balkan,totalno poremecena bica.
koji su to bolesnici,, samo laž i obmana,, čitava njihova historija se bazira na lažima i obmanama