Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ide vise ovaj covjek koji je podmukli islamofob
nigdje više neobrazovanog, nepismenog , nekulturnog, neinformiranog svijeta nema nego na forumu sarajevo-x.com
j.e.b.i. Dodo glupe lijabe,glupe liajbe..
e sad se vidi ko stoji iza lazi 60 nin....cuj specijalna emisija zbog gregorijana,,,,,prodane duse rade za tude interese,,,,napustili godisnje odmore,da bi mu zadnji put polizali guzicu,,,,a mi placamo rtv taksu.....toliko o nezavisnim medijama a pogoovo federalna,,,sve to radi za pare
javni servis-bi trebao biti tv svih gradana a ne jedne partije sdp-a,,,,,,a komeli ce sad bakir lizat dupe,ode mu islamofobist gregorijan,,,ko fol nevoli se sa dodikom,,,,mazu oci narodu,,,ali eto hvala Bogu ima ljudi koji su ih prokuzili,,,,,dabogd crkli cionisti i njihove sluge,,dabogda propo novi svjetski poredak
blago vama koji mislite da ce vas radoncic izvuci iz krize .on ce se bogatiti i biti poput ruskih milionera a jad i beda ce ostati jad i beda.neznam koji ne skolovani mamlaz moze da gotivi radnocica koji je poput mile djukanovica \\\\GLUPI STE najgluplji ..
Nije bitno predsjednik će biti
Jedino za predsednika Sandzaka!
Ni riječi o šemama objektivno nema šta od FTV. Ovo je bila predizborna kampanja SDP , Još jedna emisija samo o kojoj se govori kako je jedan čovjek kriv za situaciju u F B I H a nema ga na vlasti ,bar što se tiče većeg entiteta . Jedino taj što je kriv po FTV -u priznaje koliko je bogat ,dok ostali žive u garsonjerama i iznajmljuju stanove za stanovanje a na vlasti su . Radončića za predsjednika !!!
a ove bali.i.ye zovu nutella namaz hahahahahahahahahahaaah vjerski obred hahaha
smrde su planetarno smece, recikliranjem smrdije dobili smo slobodne i nezavisne drzave: Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Kosovo, Crnu Goru. Jedino je cudno zasto Makedoniju nisu napali. Sandzak i Vojvodina su naredu za prociscenje od smeca.
da li je istina da siptari spavaju po sedam u sobi ( pa dovoljno je da jednome smrde noge)
@N 03.08.2010. u 12:28 Osim toga Dejton je mirovni sporazum, a VI ste ga odbili potpisat. Eto ko nece ni dogovor ni mir, vec 100 BiH zna se -samo za sebe! Eeeee ima li kraja ljudskoj gluposti i bosnjackom licemjerju? Biser dana !!!! @doors, potpisujem. E haj ti sada sa takvim razgovaraj.
Moj Rafane jabuko sa grane, ti odbroja svoje sretne dane, u Bosni ce sad svima da svane, put pod noge grdni Gregorjane, pre no sto ti neko na put stane.
A znači sad je Dodik vožd? Brate mijenjate ih ko čarape. Kad ćete njega niz vodu?