Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budalu ne treba tražiti,sama se javi nego,reci ti meni budalo,ova pjesma mi slici na jednu \"pesmu\" od legendarnog \"srpskog pjevaca i junaka\" izvjesni BAJA MALI KNINĐA retko smešan lik \"peva\" li još na mitinzima ili mitinga više nema? cini mi se da mu je tržište sve manje nekad je i on tako glasno zavijao
PALIM CIGARU DOK PRICAM SA NJIM OPSUJE MI MAJKU JA MU UZVRATIM PALIM CIGARETU DOK PRICAM SA NJIM OPSUJE MI MAJKU JA MU UZVRATIIIIIMMMMM CUTI CUTI MUJKO UBICU TE JA ZNAS TI ONU NASU NEVOLIM TE ALIIIIIJJAAAAAAA
a sta ce to su sljam od naroda najlakse je na dzamiju praznu a kofa se ne zna sta je u ovom mjestu su 99God. gadjali povratnike minobacacima al nisu oni zapalili nisuuuu i djecu svoju zapalili dabogda
Sta se prepucavate,kada se zna kome odgovaraju ovakvi dogadjaji I ko gubi tlo pod nogama. Pocinioci su vec pohvatani,I na obradi su. Sutra ce se poneki izvinjavati,kad objave imena.
a tu si AKADEMIČE da ti ponovim kako smatram da je čačkanje nosa jedini način da uđeš u sebe bio ti ovaj ili onaj
NABIJEM KURAC U GUZICU OVOM JADNIKU - ČETNIKU KOJI ME KOPIRA SVO VRIJEME I KOJI JE TOLIKO OPSJEDNUT MOJIM KURČINOM (21 CM) DA NON-STOP KOPIRA MOJ NICK, JER ZNA DA ĆU GA JADNIKA IZJEBAT U ŠUPČINU!!! JADNIK ČETNIK - ŠUPKOLIZAC!!! ;-)
Koja pogan ste vi muslimani. Ko fol neki vam praznik, a cijeli dan pozivate na klanja, ubistva i smrt svih Srba..Talibani su mala maca za vas. Kostat ce vas mrznja vise nego sto vas vec kosta, zapamtite
Srbi su turci, istrazivanja gentskog instituta evrope, bosnjaci i hrvati evropski narodi medju najstarijim zbog neke varijacije y hromozoma ne razumijem se bas, srbi mjesanci izmedju slavena i turskih naroda sa malim primjesama te iste varijacije y hromozoma, vise DNK Balkans na en.wikipedia.org.
Gdje je onaj glavonja Galijasevic sad sa pricama o teroristima, hebo mu vehabije terma.
Kud komunisti ne porušiše sve crkve i džamije, sotonske hramove. Živio komunizam i sloboda čovjekova
BHF kakve veze Karadžić ima sa tim ko je bio većina u srajevu do prije 40-ak godina?Ako ne vjeruješ da su to bili Srbi otiđi u neku arhivu u Sarajevu i traži rezultate popisa.
Bosna prouči malo povijhest-historiju(kako to već vi u Federaciji kažete)i vidi ko je prije bio na Balkanu Srbi i hrišćani ili Turci i islam.Dobro prouči kad nasr+taju nacije i šta su one,pa ćeš možda onda skontati šta si sve večeras nalupao.Iz Republike Srpske i BiH niugdje ne idem to je moja djedovina!
boki i vi ostali Turci pravoslavne vjeroispovjesti.VI ste nepozeljni u BiH zato prnje i gubite se u vas Beogradski pasaluk..hmm samo neznam hoceli vas tamo primit..mozda u Rusiju kod Putina...hmm nebi ni to rekao.neznam hmm onda u DRINU..VI ste Virus...nema rjeci za vas Allahimanet
Da ste ikad bili vecina na svakom koraku bi crkva bila, a nebi bilo ovoliko starih dzamija. Ali to vi nikad skontati necete. Karadzic je dosao iz Crne Gore kao i mnogi drugi koje je komunizam dovlacio ovamo. Vas treba sve streljat,, fasisti. Sta vam je kopilad, kako se to ponasate prema starim gazdama koji su vas pazili kao malo vode na dlanu. SMRT CETNICIMA!!!!!!!
Za Bajram, zapaljena dzamija, prava slucajnost na ovom prostoru! Zolju ispod kreveta, pitanje je vremena kada ce se koristit!