Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svako se ovih dana naziva akademikom ... tesko nama!
AMA AKADEMICE: Smanji malo ta slova, ba ubise me usi! I kakve sad to veze ima sa RS-om? Tj. procitaj tekst ponovo! Ovdje se uglavnom radi o community policing-u iliti rada zajednice i policije. Znaci da se ljudi malo aktivnije ukljuce u prijavljivanje krivicnih dijela kojim su svjedoci ili prijave putem istih losu praksu policijskog rada. Sto se tice tvog komentara: CIPS ne pripada RS-u, to je Drzavna Agencija! Znaci entitetski MUP-ovi, kantonalni ili podrucni su samo spomenuti na tim dokumentima da bi se lakse odredilo odakle osoba dolazi.
SARAJEVO-X!!! KADA ĆETE PISATI O KRIVIČNOJ ODGOVORNOSTI TZV. REPUBLJIKE SRBSKE I NJENIH FAŠISTIČKIH STRUKTURA OKO LOPOVLUKA SA \"CIPS\" DOKUMENTIMA??? OVO JE PITANJE SVIH PITANJA, JER MOŽEMO PRAVNO UKINUTI FAŠISTIČKU TVOREVINU REPUBLJIKU SRBSKU KADA DOKAŽEMO KRIVIČNU ODGOVORNOST NJENE VLASTI!!! GDJE JE SADA VAŠ \"NOVINAR\" ASIM DA NAPIŠE KOLUMNU NA OVU TEMU, JE LI?? PA NEDO BOG DA JE TO SARAJEVO URADILO, NE BI GA OPRALI NIJAGARINI VODOPADI!!! \"NOVINARU\" ASIME- ČEKAMO TE!!!!!!!!!!!!!!!!!