Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sada cete se kao svi dogovoriti i postovati dogovoreno (kao onomad kada su vas po Italiji vodali kao medjede). Sram vas i stid bilo svih sest tzv. \'lidera\'. Narod nema sta da jede a vi presipate iz supljeg u prazno. I sram bilo EU sto vas ozbiljno shvata i ocekuje od vas bilo kakvu odgovornost. Niti ste lideri vi niti EU. Fuj!
@ampak sdp fashisticka? nalazimo se u stanju transakcije, malo manji kriminalci skidaju velike... pa i to je neki pomak, ne? ali svima treba jedan ujedinjujuci faktor - za buducnost! a i to ce doci..
1. zapade, je.bi se vise i ti ti tvoje prdenje o \"genocidu u srebrenici\" 2. zelite li BiH u EU, ukinite fasisticku SDP, stranku jednog lica i njegovu leznu multikulturu oa ce se Bosna u trenu normalizirati ! a ako vam ni ovo nije jasno, nemojte nam vise pomagati jer je prvo pomoc potrebna vama, da konacno shvatite Bosnu ...
sjajna predispozicija za uspjeh.. eu i nato.. balkanske zemlje treba , kao sto je geopoliticki i ekonomski sasvim razumno, da se ujedine i da gledaju svoja posla, ali ne daju im eu i nato vrag mira
Vesna Pusić = KOZA