Vizni režim na šest mjeseci?
0
EU pooštrila ton prema balkanskim zemljama
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je gore kriza kako da nazovemo stanje ove shupe od drzave za majmoona i komunjare.
moci ces otici jos uvijek kao turista...pokazes lovu, dobijes vizu...a za rad, evropa nije vise sto je bila, a i ide na gore...KRIIIIIZA...
Koji su idioti ovi u EU. Milioni ljudi ce da ispastaju samo zato da drzavni sluzbenici par EU zemalja ne bi bilo \"preoptereceno\".
Je*ala vas EU !
Ponovo ce normalna vecina ispastati radi sacice idiota. Nemam rijeci. Zasto ih ne vrate i ne dadnu im zabranu ulaska i gotovo? Zasto kaznjavaju i one koji nisu nista lose ucinili?
Kad se ne znamo ponasati i ne treba nam bolje....