Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što obilazi mu.jice je dobro rješenje
Platićemo kada nam vratite otetu imovinu po RH.Ne dipr boga ti.
Vama je normalno da prelazite preko RH teritorija da bi dosli do Neuma, a protivite se mostu preko Peljesca koji u stvari ni ne sijece vase more. LICEMJERI! Vi mozete prelaziti preko tudjeg teritorija (u nadi da cete izbjeci sengenske vize skretanjem u RH i ulaskom u tu zemlju na granici, umjesto da produzite do Neuma - PROZIRNO BOSNJE, PROZIRNO!), a bunite se sto susjedna zemlja povezuje SVOJ teritorij mostom koji vas ni ne pomjera! Ah da, kad cete vi platiti koristenje luke Ploce? Kada cete platiti gas Rusima (niste platili od 1991-ve)? Kada cete platiti svoje troskove za zeljeznicki saobracaj? Mislite retorikom skrenuti paznju sa neplacenih racuna i ucjenama Hrvatskoj i EU nastaviti sve koristiti bez placanja? Nece ici!
Bravo gospođo Vesna.
vi mujage se razumite u pomorsko pravo ko mara u krivi ku--c
Pa zar to nije Bh more, ko smije stavljati u stubove tudje more i poremetiti floru i faunu, i buduci turist-centar i luku. Nece uvijek biti ove budale, neznalice i izdajnici na vlasti u BH. Vratice se i pametna dijaspora koja je vidjela sta je tudjina Bosnian POwer iznad svega DA SE EVROPA NE IGRA MALO PREVISE SAMA SA SOBOM AKO JE VEC TO TACNO::::DA JOJ TO NE BUDE POCETAK KRAJA 0
Pola Hrvatske svakako je bosanski teritorij tako da nemajte brige. Prije ili kasnije će potencijalni Pelješki most biti nazad u Bosni. :)
Mamicu vam nacističku, agresorsku. A Pušićki bi bilo bolje da šuti i puši.