Nije samo jezička dosjetka
0
Espressionizam u šoljici kafe
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gl.u.plji text odavno nisam procitao,
konačno zanimljiv, originalno napisan tekst sa porukom na ovom portalu molim uredništvo da objave ime autora da znam čije tekstove da pratim ubuduće
Sto sere ovaj , jel iko ovo procitao do kraja ?
Ja kakofonije od teksta boze dragi! Koji je ovo izliv..... da ne kazem cega.... Et' da se kaze "ja napis'o nesto".....
nenade ukratko "ti si PUKO" http://www.youtube.com/watch?v=8LfhGlFhuzI
Bravo profesore !!! Odličan osvrt na vizure iz caffe. Bolesni komentatori koji ne razumiju tekst, neka uzmu dnevne lijekove, mada imoni nećepomoći u ovom slučaju. Ne osvrći se na njih, profesore.
Kakva glupost Alena mi!
Evo da podjelim sreću sa svojima sa klixa, probao sam momke iz Kladuše, pa Cazina, pa se spustio do Bihaća, i sada sam u Bosanskom Grahovu, tu sam našao svoga mladića i ostajem u Grahovu do daljnjega, preobdareni su...
MAJKO MILA... NENADE PERES NAS NA RUKE... JA STO LIK MOZE K_E_NJ_A_T BOZE DRAGI. NE ZNAM STA SI HTIO S OVIM TEKSTOM DA MALO OPET PROBUDIS NACIONALIZAM I VJERSKE NETERPELJIVOSTI.. CCCC.
Bolest
Plitko do bola, al' fakat!
odavno ne procitah gluplji tekst
tekst je super nadam se da cemo vidjeti jos ovakvih radova a ove maloumne komentare, mozda je vrijeme da pocnete brisati jer samo trose bandwidth.
Imas pravo! Ponekad ispadne da je moj djed, babo, amidza i svi ostali bili i sluzili vojsku u okupatorskoj vojsci.
Ave VELISIMUSE, morituri te salutavi!
JNA nije bila okupatorska, u JNA su bili svi narodi bivse Jugoslavije, od 1991 je JNA nestala i bila samo Srbijanska vojna jedinica ali su zlorabili ime JNA koja nema nista sa ratom, osim 10 dana u Sloveniji!