Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosla u patrijarhalni sistem ! :D
daj ženo, budi ozbiljna, to je kao kad bi ja došao u kpdom zenica i zagovarao ideju da se zatvorenici uključe u humanitarni rad. doduše u kpdomu bi možda i imao nekog efekta, ali sa političarima iz bosne epilog je poznat. njima komunikacija o svakoj temi završava sa tezom imal mene tu.
Kako mislis? Vodoravno ili uspravno?
Nebitno skroz u odnosu kakve mi probleme imamo,jos nam treba i to bit sutra uslov za nesto...
Pa tko vam vodi domacinstvo ako ne zena.Da nije zena propalo bi vase domacinstvo, raspalo se kao mokri papir.Zene idu malim a sigurnim koracima, dok se muskarci brze daju nekakvim eksperimentima, koji vode u corav sokak.
Tvoj odgovor nema veze s onim sto sam napisao...rekoh,za nas i mene lično,potpuno nebitna stvar...i tema...imamo mi vecih briga i problema,politickih naravno ,da bi se bavili ovim temama....nek idu u S.Arabiju pa nek se tamo bave pravima zena....dok nije i u Sarajevu doslo do toga