Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ljudi moji ubio je srbina,a ne covijeka,trebo je zlatnog ljiljana dobit!
Неће потурице сакрити своја звјерства осуђујући само \"ситну рибу\" док налогодавци зла слободно шетају само у свом тору.
U Hagu suci i ostali trebaju zaradit pare a Ratko im ide na ruku,o Seselju da i nepricam
Svi zlocininci trebaju da odgovaraju za zlodela!!! Nije mi jasno zasto u haskom tribunalu gube vreme na Ratka.M. i na njegove provokacije i nebulozne price..Samo otezavaju zrtvama koji bi da napokon predahnu od ovog ludila..
bosnje nisu cinili ratne zlocine ?! kome vi to pricate...
Zar smo i mi činili zločine ??? Pa onda je to bio građanski rat, a ne agresija, zar ne ??? E pa ne može tako, agresori i jedni i drugi su genocidni, a mi smo žrtve, tako može.