Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@RS sastanak Milorada Dodika i Ruskog predsjednika Putina... Vlah i Rus?? nego mene vise interesuje sta djeca mladog foruma SDP kazu na ovo ?
@RS Srbin kojem je 60% gena tursko 30% vlaško i 10% srbsko kaže bošnjaku koji nikakve veze s turcima osim vjere nema da je poturica :)
bilo bi mu bolje da se druzi s EU politicarima ako hoce u EU.al nevidi pajdo dalje od istanbula a hoce u EU.uce kad i turska tj nikad.
pocrkace ali bakir je postao pravi drzavnik,zreo politicar!zlaja i scepo mogu samo da gledaju iz sdp birtije kako covjek sa drzavnicima razgovara na ravnopravnoj osnovi!
Oj srbine crn si ko ugarak,mora da pravio TURAK..
Uz kahvu i oralni sex Bakar Izmetbegovic je potpisao izrucivanje Bosne u imannettt Turskom osmanliji Erdokarnu.Alllahu Etker
Dok mu je narod ogorčen previsokom presudom Mevlidu on hoda po Turskoj.
pa snsd i sds imaju vecinu sa njima je samo dogovorena platforma za rad a ne koalicija dosta je narod srebrenice patio i koristen u politicke svrhe treba im obezbjedit posao za 20 godina sda ih je samo pokrala
NEKA S.DP I S.BB IZDA.JNICI PRIP.REME VAZ.ELIN.. KAD TUR.CIN KA.RA , ON KA.RA U PA.KAS...
Podržimo časnu borbu našeg brata. ISTINA ZA MEVLIDA !!!
ide izetbegovic po instrukcije kod svog sefa
Očito je moj komentar bio preuranjen, jer se u međuvremenu pojavi Zlotkov rektalni penjač zvani \"sandro\".
Bošnjaci potvrđuju posjedovanje plave slavenske krv koja teče njihovim venama družeći se najviše sa neslavenima, tj. azijatima.
Vidi Vlaha što pjene, trta guzici :P Samo me čudi da se Zlojini pioniri ne javljaju, da ne kasne omožda plate?
Halo P-O-T-U-R-Č-E-N-I, svi znamo kako ste vi nastali i zbog čega ste prešli na islam , ali ne zaboravite da vas pravi Turci nikad nisu prihvatili kao ravnopravne, već samo kao poslušnike i sluge.
ovaj izetbegovic izgleda nema pametnijeg posla osim da hoda po turskoj...i eto ko nam \'vodi\' drzavu...da barem nesto uradi za BiH kad vec ode tamo, al nazalost sam tracenje vremena
Liži, liži guzicu turčinu, poturico.