Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svira himna Hrvatske na skupovima, tako i treba.
Provjerena informacija Raguz na svakom sastanku prvo pusta himnu Hrvatske pa tek onda ide himna BiH, zalosno i jadno, ako mene pitate ne treba ni njemu a ni onom dr nacionalisti dati glas!
Ajmo HDZ.
Bude tako Herceg Bosna.
Oni su dali svim svojim članicama uključujući oba HDZ-a, SDA, PDP i SDS odnosno bloku oko njih. Toliko samo da bude jasno.
Dali su potporu i jednima i drugima. U jednom videu podržava Čovića i HDZBiH, u drugom Raguža i HDZ1990. Kad su obe stranke u EPP-u ne može nekog protežirati.
EPP(Europska pučka/narodna partija) okuplja sve "narodne" stranke iz Europe, među kojima su iz Bosne i Hercegovune, SDA, HDZ, HDZ1990, PDP!
ekonomsko propagandni program?