Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo samo 19
Ko daje imena ovim racijama ?
Tri stotine policajaca za 19 protjeranih i par dzoja. Nevjerovatan uspjeh policijskih struktura.
Nisu vise sexy
Protjeraće ih u Njemačku !
to je to, treba pomoci postenim ljudima ali ove polu kriminalce i narkomane sto su usli samo tjerati i dobro zatuci da pricaju da u bosni biju da se ne ide tamo
A kako znaju gdje ce ih protjerati kad su bez dokumenata? Ako imaju dokumente i zna se odakle su, zasto ranije nisu protjerani?
ne dirati sexy turiste...
Evo prostora da bosanski fašisti i rasisti orgijaju ovdje sa komentarima i izvaljuju fašističke izjave kojima ljude žele protjerati bez ikakve provjere, pitanja, dokaza... Smrt fašizmu!
Obrij se vehabijo.
Milan Tegeltija zvanično potkovani je isto stranac u BiH I pitanje je koliko je legalno ovdje ?
Sve protjerati a ne samo njih 19
moze se kad se hoce
Free bosnia 🇧🇦✊
Dakle digli su 300 policajaca, citav haos napravili i nasli drogu kod dvojica. Posjedovanje. Vjerovatno otpakovanog cenera trave. U njemačkoj ne bi za to ni prekešajnu dobili. Sve ovo od naših para. Besmislene akcije nesposobnih inspektora. Neću ovo da placam. Hocu da se smijene nesposobni inspektori.
Ima tu svakakve mrake ali ima i onih koji su otisli trbuhom za kruhom ali tih je malo garant. Sjede, jedu na racun drzave i zasticeniji su od nas.
Trbuhom sa kruhom dodjes sa dokumentima i vizom.
Vidi fotki kao da su bili radnickim sportskim igrama😆😆😆😆
Vratite ih u EU odakle su došli. :D