Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papa...ni
Morbili znaju biti opasni, zato je proglasenai epidemija pap...ni
Nepismena raja i neobrazovani ljudi misle da ne treba dati vakcinu djeci - MMR (priorix ili trimovax). Male boginje znaju biti veoma opasne procitajte na wikipediji. Drugo, u EU je obavezna vakcinacija i ta je bolest istrebljena bas zbog vakcinacije.. Drugo, kod nas raja se plasi dati vakcinu zbog nuspojava, ali to je vec druga prica.. http://www.nhs.uk/Conditions/vaccinations/Pages/vaccination-schedule-age-checklist.aspx
Izvini,a u kojoj konkretno državi EU su istrbljene ospice? Ospice su virusno oboljenje,a protiv niti jednog virusa nije pronađen lijek.Dakle,vakcinacijom se bolest može samo ublažiti.
Koja suplja prica OMG, pa to je potpuno bezopasno ljudi, ovo je samo da se ubaci druga tema da ne bude price o smrti one djevojke i krivici ljekara, nema sta drugo, otvorite oci!
Bezazlena stvar, ko je ovo "bolovao" nema straha, ko nije, moraće, ali bez panike !!!
joj epidemija hahaha kao da se radi o sarsu a ne o obicnim ospicama ccc
Diže se prašina oko neke bezazlene stvari. Bolovali smo ih skoro svi. Ako te ne zahvati sad ,zahvatiti će te kad tad.
Stvaraju paniku džaba k'o da je EBOLA
...sto nece...nasi doktori ko o cemu, gdje otputovati, kako sta s kim se zguz.iti, koja je pravila neku baklavu imal recept da joj da kad na bolovanje kad na godisnji, ko ce kako doci do nocne do dezure i slicno da ubije jos para... jarane niko o pacijentima- doktori su kod nas izgubili kompas zasto su doktori...ne postaju doktori zbog pacijenata, nego samo svojoj svrsi i sujeti! zdr.sistem u bih rak rana drustva!
Sto se nisu pazili
Kako dodje,tako i prodje,svaka osoba to mora bolovati,i sta se oko toga digla prasina.. Kremom se namazi,i 21 dan dok ne prodje.. Samo se treba paziti radi svraba,ostaju oziljci po tijelu..ak su vodene,lakse je odbolovati.