Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je oslobođen, uzeo pare ljudima za stanove i nigdje stanova a pare nije vratio.
tender..ucjena..gradjevinski radovi ucjena..lokacija ucjena...gadjevinska mafija ..beton mafija asvalat mafija zeljaezo mafija..sve je to opste poznato..!?
Jel iko ikad od ovih visokih zvanicnika osudjen? Nije! I nece! I bzvz samo trosimo zivce kad svi jako dobro znamo kako stvari funksionisu u BiH.
Kad neko kaže dobri bošnjani, merhametli smo narod, na svijetu nema "vakih ljudi koji i vake zemlje" . Kae nema pametnijeg naroda, nema težih i boljih škola i fakulteta. Kae germani hladni jer sve ide preko papira, nema pružene ruke i dogovora. 😂
ne zna čovjek bil se smijao ili plakao
Čovjek je sinonim za kriminal i korupciju a sud u BiH ga oslobađa. Pa šta je trebalo da prizna da ga zatvore? Kakav jad od sudstva!
Nije trebao da prizna, nego je Tužilaštvo trebalo podići adekvatnu optužnicu na osnovu koje bi ga Sud osudio.
Samo mu treba zaviriti u bankovne racune i bice sve jasnije.
nisam ni ocekivao da će biti osuđen i za sta
Nevjerovatno, svakog lopova politicara oslobode,iduce godine isti tekst s oslobadjajucom presudom,samo drugo ime recimo Dilfa Novalic.
U ovoj drzavi niko nizasta ne odgovara.
kod nas je za sve krivo more 🤣