Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stranke i ku4ca.
šta joj dođe Nakaš doktor? predsjednik stranke forto fajzer sa 3 hiljade glasova hahaa sile i stranke
Brzina je Enitina vrlina. 😂 Naša stranka je kadrovski eldorado 😂 Brnabička te maksuz poselamila 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još vam fali samo Sejo Brajlovic.. I preimenujte stranku u... Čudo Neviđeno...
da nije gavrila za ove ne bi niko ni znao u Bosni,ko što i nezna jedino u Sarajevu postoje
Taman je prevarant i dzeparos ko i ovi u NS
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvo je ovo dijete ? 😂
Manje stranke sa ovoliko galame ne vidjeh. Eto, Enida će vas sad izvući iz svih problema. Do izbora će se i ona isključiti.
Odmah joj oduzet titulu, da ne bude zabune isto mislim i za ostale doktore koji su svoju liječničku odoru zmjenili političkom foteljom.
Odmah joj oduzet titulu, da ne bude zabune isto mislim i za ostale doktore koji su svoju liječničku odoru zmjenili političkom foteljom.
čovječe sve neki ludjaci iz naše stranke,sve neki mongoloidi
magistri i doktori politologije na birou ili u 'sekuritasu' a zubari u predsjedništvu stranke .bez komentara
Kakve veze oni imaju sa vodjenjem države? Nadji mi jednog uspješnog lidera u svijetu koji je završio politologiju? Oni su ćata zanimanje. Za politiku trebaš dobro balansirati izmedju hladne glave i srčanosti. Znati se usjesti za jezik i znati pružiti ruku i onima koji to ne očekuju i znati slušati i one čija ti se priča svidje, a pogotovo one čija te razmišljanja nerviraju. Mi nemamo takav profil, ni kapacitet političara. Još ne.
Jel ovo naša brnabička
Ja gluposti pa sta imaju veze te reference akademske sa sposobnoscu u politici
Ko je ovdje Enida, lijevo ili desno 😂😂😂😂
Gledam ove naše iz KS most na Miljacki osvijetlili u duginim bojama. E Forto Konakoviću i Peđa nećete više moj glas dobiti i da Bog da da svakom ko glasa za vas dijete bilo u LGBT.
Ju, al me prepade.
Pozn'o bi' je međ' hiljadu žena...
Sad je meni jasno zasto je dedo Nakas opleo po bivsoj kantonalnoj vladi a o ovim nesposobnjakovicima suti ko zaliven
predstavnica LGBTa Enita Pakas !!!
Bošnjaci-ateisti su sve brojniji i brojniji i sve više zauzimaju mjesta kako na ateističkoj parceli u Vlakovu tako i u politici. Bošnjaci - muslimani su defanzivi.