Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan dokaz lopovluka koalicija SDA-SBB. Poslusni Bakiriv psic Fahro mora sve da slusa, kao prava pudlica.
Da li bi vam odgovarao neki komunjara na njegovom mjestu?
@bluemoon - Kakve veze ima ko je iz koje stranke?Ovaj covjek je trebao biti krivicno gonjen zbog svega sto je uradio dok je rukovodio Energoinvestom.Pokazao se kao nesposoban menadžer jer je nekada najjaču firmu u BiH doveo do prosjačkog štapa, a sad ga još postavljaju na jako odgovornu funkciju. Trebao bi se, najviše radi sebe, osloboditi tog provincijalskog načina razmišljanja tipa "mi zeleni ili vi crveni", jer se po tome i ne razlikuješ od komunista nimalo. Stani malo pred ogledalo.
Poštovana gđice Zlica, meni je iznimno drago da ste Vi upoznati sa svim i svačim, počevši od Kim Kardašijan, preko pevaljki iz Parova, pa do lopovluka pomenutog gospodina.Moram vas obavijestiti da će SDA pobijediti ubjedljivo, mada mislim da vi i to znate.Ugodan san vam želim.I ostalim nevjernim tomama. @gdjica_zlica
ne sam enese cekaj zukica radeljasa i ostale heroje odbrane i postenjacine
"Plata nema, morebit bidne, al sad nemaaa" :D
hahahaha kreno pisat.. al vidim vec se neko sjetio :D
jel mu ovaj brat ili sta? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ti je drzava.Nema nitko drugi sposoban za tu funkciju.Morao jadnicak postaviti svoja ledja.Jos se i iz stranke ispisao.Patritota veliki.
Hau jes no, poslije će opet u stranku koja mu je i omogućila funkciju. Čitav život kapute mijenjaju.
Ali (lopovsku) cud nikada...
Kakav je ovo gad i ljigavac, nikakav strucnjak, SDA mafijash!
Ybo mater lopovsku. Nagrađuju ološe koji su svukli Energoinvest i slične firme.
Sad će ovaj kreten i Elektroprivredu sjebati.