Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bajram, komentarisao bih ovo sa vulgarnim sadrzajem, al necu.. Nek mirisu avlije, nek se svako raduje ! Sellam(mir) svim ljudima dobre dushe !
Ne boli Sarajlije sto si ti Srbin vec ih boli sto si se uvukao u dupe ratnom zlocincu Milosevicu u namjeri da zauvijek izbrise jednu naciju...kloc si i svaki iole razuman covjek veoma lako moze zakljuciti koliki si ti rektalni alpinista, sad se Do..dicku uvlacis kad te u Srbiji ne hebu ni 2%...
Bit ce to lijep pogled..Kao nekada...No,interesantno,moje drage komsije,kako nikad ne zelite boljitak.Kako ste tako zapeli u proslom vijeku?
Спасибо, Kуста! :)))))
crko mu milosevic a kostunica i amfilohije radovic popusili na izborima. sad je dosao kod traktoriste po harac
vidi vlahcica sto lajkuju :-)
I muci ga to sto ga svi smatraju IZDAJNIKOM i smiju mu se iza ledja
jesi, al kroz kljucaonu djamije...budalas... :) Ponjamke ti se na sve tri religije..
gradi nemanja, gradi. prvo neka bude rusko a nakon par godina postat ce tursko.
Sva djeca su rodjena u islamu kao muslimani, ali ih krscani krste po rodjenju i odgajaju ih zabludima krscanstva i samim tim prestaju biti muslimani kada postanu zreli. Dakle, ovo je osnovni dokaz da su svi krscani, ukljucujuci narod ovog moralnog otpada od covjeka zapravo bili muslimani, jer cemu u suprotnom potreba za krstenjem ako se djeca radjaju kao krscani? Zapitajte se koje vam je prirodno porijeklo!?
Sarajevo mu stvarno nista nije dalo, ali Gorica jeste :-) Braco Romi -oprostite
za noname emir kusta stavi tvojoj mami i svim srbima u usta a turcin ti stavi mami u cupi kretenu glupi shvatit ćeš jednog dana da si ti samo tursko ko pile jao vidi malog srbina sladak je ko pile ko pile ko pile turko
kao prvo za sve muslimane BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN. A ŠTO SE TIČE OVE PUKOTINE PLISNJAVE-NEMANJE-EMIRA ILI KAKO VEĆ NEBITNO PA PRAVIO BI ON I SRPSKO SELO NEGO NE ZNA ČVJEK KAKO,A U OSTALOM NEMA SRPSKE KUĆE SAMO SU PRERADILI MALO TURSKU KUĆU TJ IZOSTAVILI SU POD PA JE POD ZEMLJA,A KROVNE VODE SU OSTAVILI NA DVIJE VODE SA MALIM PREDNJIM I ZADNJIM ZAKOŠENJEM-MALIM VODAMA.A EMIRA NIJE MAJKA RODILA ON JE PROPAO ABORTUS ODNOSNO KAO DA GA JE KOBILA U TRKU OŽDRIJEBILA DA IZVINE KOBILA,NEMANJA SAMO TI NAPRAVI SRPSKO SELO NE RUSKO PA NEK SVIJET VIDI DA STE VI USTVARI TURCI.
kako bolan izdajnik svog naroda??????? pa covjek se samo vratio vjeri koju su njegovi bili primorani da napuste.......ili je nekom od njegovih predaka bilo vaznije tursko zlato od obraza........ali u svakom zitu ima kukolja.......pozzzz......
Tesko je Kustirici sto ce u istoriji biti zapamcen kao IZDAJNIK svog naroda.
Ustvari i jesu Srbi koji vucu porijeklo iz CG ( vecina nasih Srba) potomci konvertita. CG je do Crnojevica bila vecinski Katolicka. Cak je i Stefan Nemanja prekrsten iz Katolicansta (krsten kad je se rodio) u Pravoslavlje (krsten kad je dosao u Rasku).
Trebaju li se onda svi Hercegovci \'\'vratiti korijenima\'\', kao sto Srbi tvrde da su svi Hercegovci do Cetine ustvari Srbi?