Slučaj "Inkognito"
0
Elvis Hodžić u pritvoru u Austriji
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj drogba dovest cu ti crnca da ti cerku guzi!!!!
Drogba, prije nego odrasteš, zamoli starije da ti objasne šta je to kultura izražavanja. Do tada budi pametan i šuti. A za Elvisa, ko zna, nije ni šiptarima mane, ako se ja pitam, draže mi je da naša \"jalija\" hara nego da nam dolaze papci ko zna odakle i da nam otimaju i kradu. I na kraju krajeva, pravi krim-mangupi su školovani, kulturni i drže do kodeksa. Ne ofiraju se i sigurno se ne ponašaju kao neki papci koji ni pisati ne znaju.
a drogba burazeru moj da ti nije slucajno vokri sto ti je elvis mamu guzio? kako se to ponasas tako preko interneta kretenu jedan!
Pa zasto drogba tako vazis po komentarima ni ja ga nevolim mislim krimosi svi u zatvor, ali ti tvoji ispadi su sramotni. Zasto se nepresvuces pa umjesto te suknje obuces ko musko farmerke i kazes to u lice. A ne tako ko zenturaca kakva sto je dosla na depilaciju... vristis i lajes.
joj kako mi je ovaj elvis pusio sve mu bile bale oko usta
AAAA jes dobar ovaj Drogba,da sam znao da je ovakav i ranije bi ga natego! Uh eno mu oci ko dna od tegla od kako mu fisnuh. Nikako da se momak s Bistrika nagleda Sarajeva!
evi smo mi emir hodzic!!!!!!!!!
Eto da Fikret nebude sam :) haj sta ima veze nece mu biti prvi put :D
pobjego sam onim Austrijancima, evo me na Bistriku guzim drogbu...
Klocu jedan ti si mentalno yguzen !!!
ovog sam lika ja guzio, razvalio ga! ocam i jednog vehabiju sam guzio, svijum!