Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predizborni supljaci.
Fakat kad čitaš izjave funkcionera SDA, rek'o bi da im je prvi put u vlasti i da su svi dotadašnji problemi nastali tako što su nas vanzemaljci ojadili, opljačkali, zadužili i sad SDA imperija uzvraća udarac.
@Hipoteza - Hahaha jako!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Može li drastična redukcija političarskih plata pa da za te pare uredimo fasade nekih gradova da turisti imaju šta vidjeti?
Moj premijeru o cemu pricas doveo si jos dvije direktorice (balavice) kao da su dosle sa zvijezda granda a za dva mjeseca neke edukacije izvjesnog Dzeralda za glasnogovornika VIK sinoc mu je uprava platila 20,000 km a prijedlog je bio 40,000 km. Moj premijeru razocarao si nas sve.
Prvo se Konakoviću moraju donijeti prateća i kvalitetna zakonska rješenja, bez kojih nikakve reforme u komunalnom sektoru nisu moguće. Ti kao premijer treba da sprovodiš te zakone, a ne da lobiraš uokolo, to neka rade direktori ovih poduzeća, to im je u opisu posla. Tebe pitamo samo da li se sprovode aktualni zakoni u komunalnoj djelatnosti, uplaćuju li se redovito doprinosi uposlenicima u Kantonu, jesu li izmirena dugovanja Kantona prema tužbama, kako Vlada misli sanirati GRAS...
Cudo nisu zabranili komentare kao kod one prikaze Boze Vrece. Svusvemu, premijeru s cime cemo se vozati kad zaplijene ove grasove buseve?
Eh kad bi se narod opametio na lokalnim izborima pa da konačno imamo dogodine redukciju lopovske SDA - SBB koalicije na vlasti.
otvaranje vodovoda i rješavanje problema u predizbornoj godini?
Slagali su da je BiH bogata vodom, a redukcije. Sarajevo je na razini Moldavije, najzaostaliji grad u Europi. Selo veselo, a stanovnici primitivni.
Pisite sta hocete zbog sda al Dino je jedan od boljih u ks zadnjih nekoliko izbora bez obzira na ks bosnu...radi barem nesto konkretno
Na primjer sta?
i sta bi kad se konakovic probudi? vjerovatno se pitao, kaj sam ovo sanjao....
Samo naprijed;)
21 vijek,a mi izlazimo iz 19.
Bacanje prašine jadnom narodu u oči, volume XII. Uostalom, tvoj CV kaže da samo znaš razvaliti, ništa napraviti i unaprijediti.
Masala nadam se da ce se ovo ispostovati...
Nece biti redukcija jer nece ni biti vode.