Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kantoni treba da se zovu Kapetanije, a sistem da bude feudalno-nasljedni, klerikalno ideološkog tipa. Tako će se svi osjećati komotno, i kmetovi i begovi.
@balkanski spijun Kmetovi su uvijek bježali od feudalaca, tako da će im olakšavanje bijega donijeti ugodnost.
Konakovic za 15 dana zavrsi fakultet ali mu treba 15 godina da skonta kako je SDA kriminalna organizacija... Nestu tu ne stima
Pozdrav od kvalifikovanog u kratkoj posjeti
E moj Konakovicu haha da nije smijesno bilo bi zalosno, ako si imalo posten, a nisi, onda sto si osanovao stranku kad kazes da nemas licne interese. Ako nemas interes e hajd sad fino na biro i trazi posao. Sram te bilo!!
Dok je Sarajevo bilo blokirano od snijega ti si drzao politicki skup. Zar te bimonijestid sto je pola grada bilo u kolapsu. A jos si bio premijer. Toliko o tvojoj ljubavi za Sarajevo.
ubleho, ko je zaposlio Muzura na mjesto ddirektora TZ KS, ko je Okeriću suprugu zaposlio, ko je Mekiću suprugu zaposlio, ko je slao kemu ademovica da po kantonalnim preduzecima nosi imena za zaposljavanje??? e narode, ako budete vjerovali u ovu pravdu onda ste nadrljali!
Opasno je biti u jednom sistemu jako dugo i probuditi se i odjednom progledati....ipak nikad nije kasno pa pokusaj ,a smjene nisu vrijedne pomena, to je kod nas ko godisnja doba
Kifla i kompanija: krompir i buranija
Vidi pećeg pogleda, zatečenog i nevinog Kao da ga je Mladić upravo uhvatio u rovu a on ko iz topa, „Nemoj mene Ratko, ja sam samo ložio vatru! Natjerali su me na ovo!”
*psećeg
Eto dat će on ostavku.. A neće bolji doći sigurno... Dok od novog upoznamo privatni život, afere, imovinsku karticu, dok ga popljujemo kakav god da je eto drugog i sve tako ćemo.
Napokon. Dosta je bilo tvog palamudisanja ! Placljivko placljivi... smrc, smrc...
Steta... SDA je stvarno bitna samo stolica a ne ko zaista nesto radi.
Jednom go..o, uvijek g...o.
Ama samo da nekako uspije podići platu za april... Sekiram se plaho... kako će jadnik sad sastavit’ kraj s krajem...
Lazu nas i dalje !!!!! Skupština kantona ga je razrijesila funkcije premijera !Razrijesila ga institucija. Kako onda moze dati ostavku ??????
Ja sad namjerno nebi dao ostavku.
zakazan je mec vlast protiv kriminala opet prijateljski mec !!!
Dino je za Zoi sve u pravu, tim lipovima treba jebati mater svima... U subotu 9 lomova na Bjelasnici, sve zbog neuredjenih staza.