Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako to ba,pa zar nijeste saveznici i bratija? Halalite bratiji,davno je to bilo.
Takozvana Elektroprivreden manjeg entiteta nema pravnu osnovu za tuzbu. Ako se gleda po zakonskim okvirom onda Elektroprivreda BiH mora tuzbu podignut. Nazalost i ovo je jedan dobar primjer kako se novac baca i preduzeca niste samo za licne interese pojedinaca koji pod pokrivacem nacionalizma sebi pune dzepove! Danas imamo tri drzavne elektroprivrede u R BiH. Umjesto jedna elektroprivreda sa jednom administracijom danas mi potrosaci moramao placat rodbinu, ljubavnice, itd od politicara. Ca. 25 mil. KM , koje se trose za dodatnu administraciju, mogle bi se ulagat u nove projekte poput vjetrenjace i to svake godine! Jos jedan primjer elektroprivreda Srbija duguje opcini Srebrenici ca. 200 mil KM za poplavljenu povrsinu. Svi sute, zasto dodo tu niste nepokrene. Odgovor, zato sto on dobija nekoliko mil. svake godine da opcina Srebrenica i drzava sute (koaliciojnerni partneri). A ovo sto sada pricaju za Trebinje je politicka propaganda (izobri se spremaju).
Ovi potrošili svu lovu pa daj sad namiči tužbama dobit će te qrcinu u celo i dva jajca na oko,jajce 1 i jajce 2
HAHAHAHAHA Nema NATA pa da vodi oluje hahahaha nato je zauzet u afganistanu ,siriji i Iranu! HAhahaha kuk.avice se ku.rce iza ledja nata! A sto ne pricate o toj oluji u bosni zvanoj una 95 hahahahahaha a o toj sramoti sutite a hahahahahaa hteli hrvati sami pa odma dobili po pi.cici!! Pa onda opet nato preuzeo sve! Vi i hrvati ste bre obicne nule bez stranih si.la NULE kuk.avice usr.ane i dokazane kroz celu istoriju uvek se krijete u stranim armijama. Google UNA 95 o tome sutite a pic.kice a ku.rcite se nato vođenom operacijom. Najsmesnije bilo kad kazu kur.vati oni sami smislili oluju niko im nista pomogo nije a onda hag kaze oluja zl.ocinacki poduhvat pa odjednom svi hrvati kako zl.ocinacki kad je amerika vodila operaciju. HAHAHAHAHA koje su to sunje i la.zovi beszstidna bajagi nacija vatikanski hohstapleri i sluge koji pricaju SRPSKIM! Hrvati su izmet ljudskog roda (Adolf Hitler)
Nestalo Dodiku para. mora namiriti silne milione od nekud pa se sjetio braće i ratnih desavanja.
nesto je oblacno napolju, mogla bi biti OLUJA
Dodik .....u prdekanu-.....sufort.
Braco Srbi kaj ste nesto ljuti na nas?