Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10% cijena struje ide gore, dogovoreno danas na upravnom.
Depo.ba piše i navodi dokaze da su u debelom plusu da nikakvih minusa u elekteoprivredi nema
to bi bilo ok,ali nisam bas optimista,prije da ce biti blok tarife pa da nam uzmu i do 50% vise para...
Cekam izbore kao nikad prije. Sahranit cemo vas na izborima.
koja smo mi bagra nacinalisticka postali,na tekst o vukanovicu,dodiku i bilo kojem srbinu,hrvatu ima 1000 komantara,a ovdje gdje ce nam poskupiti struju i preko 50% jer idu blok tatife jedva da ima 20 komentare. to ima samo na blakanu,mater vam jeb.m svima,zima kada dodje grijati ce vas nacionalizam jer za struje necete imati...
blok tatifa ide sigurno tako ce im poskupljenje biti puno vece od maksimalno dozvoljenih 20% sto je federacija dozvolila. kur.c cete paliti klimu ljeti,dosta vam je 300-500 kw,sve preko toga je duplo skuplje,a preko 1300 ili 1500 kw ce biti i 4 puta skuplje,tako ce im poskupljenje biti puno vece,malo je bagri poskupljenje od 10-20%,ide ona zasto ne uzeti vise ako mozemo... Ali tako nam i treba ako to dozvolimo,na ulice treba izaci i krenuti lagano u obracun s bagrom lopovskom!
Zakasni dan dva sa uplatom odma obračunaju zateknu kamatu bez obzira 1 ,2,5 pf Stalno im se povećava broj korisnika što znaći da od mjerila imaju boga pitaj koliko. Npr.imaju 200 000 mjerila pomnoženo sa 5 KM to je MILION X 12 mjeseci 12 MIO
Mene je nedavno udarila struja i sad sam niži za 4 centa,nisam u mogućnosti da očitsm struju.
Pa EPBiH ima i aplikaciju koju gradjani koriste ali je ne koristi EPBiH. Postoji mogucnost samoocitanja i fotografisanja brojila nakon cega bi ovi iz EPBiH trebali izvrsiti obracun ali to uporno ne cine, odnosno gradjani koji to rade uzalud rade jer EPBiH to ne uzima u razmatranje. Cini se da vjeruju jedino svojim ljudima koji rade na ocitanju.
Ja neću to moći da plaćam, invalid sam s malim primanjima čak i da se objesim nisam u stajnju.
Nemoj da te cuju ovi sto hodaju sa kombinirkama.
Bice izgleda opet 2014 samo puno gore.
Bem ti Niksicu mamu usranu prodanu !!
Fadile vrati se
Kažu kod Fadila je i slijep mogao učitati struju.