Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se desi kada npr. iz Dobrinje odes do Lukavice romobilom?
Fasujes kaznu za kršenje propisa ako to radiš
Dobijes kaznu da parlamentarci podignu sebi za jos 500 KM plate a penzionerima 2 KM velike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma samo kazne, samo se u Bosni voze trotoarom i još se nešto kao bune ako im se nadjes na putu, doduše meni, jer sam vazda za obračun.
Jos jedan namet građnima, vlast je jedino sposobna kad treba izvuci pare od naroda. Mislis da njih boli briga za romobile, sigurnost, pravila. 99% politicara nikad nije ni koristilo romobile.
Platis 20 KM za stiker koji vrijedi 5 feninga i onda se kofol mozes vozati. Mafija je mala maca za vlast. Hocemo li morati i tehnicki pregled uradit za romobil hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A gdje nabavim te stikere i vozaćku?
Cekamo Fadila da nam objsani sta je to i kako se puni. do tada, ja romobil ne kupujem.
Sad sam bas zvao osiguranje, u pripremi je sve. Prvo se ide na tehnicki da se izda potvrda, pa u osiguranje po uplatnicu pa u cips po stiker. Registracija jeste 20 km ukupno i važiće 5 godina. Mislim smjesno je, ali kad covjek malo prekinuta nije ni loše, jer ako te neko opali na cesti možeš naplatiti odštetu.
Uvedite porez na zrak da skratimo 😂😂
Hahaha bijeda jad i čemer sad će i bicikla za djecu oporezivati tzv registracija.
Zaboravite na brige oko cijena benzina i koristite sigurniji način prevoza: https://youtu.be/YdN1IZ-NkT4
interesuje me kako su poboljsali infrastruktura za koristenje romobila pa da imaju na osnovu cega traziti tih 20km
Ja nista ne znam ja sam iz Federacije😂
U određenim stvarima RS je ispred Federacije. Penzije su veće itd. S tim da je većina većih institucija pred bankrotom. Tko dođe poslije Dodika na vlast čistit će sranja narednih 10 godina.
treba li na tehnicki ici...ma daj, svijet se raspada a sad odjednom problem romobil.trebas prvo staze napraviti kuda se krecu pa regulisi. fazon je sto vam narod izmice i voza se biciklima i romobilima a ne uzima skupu naftu sa nabijenim maržama za pljacku stoljeca.
Ispravno i jos regulisati starosnu dob korisnika položiti saobraćajne znake, u suprotnom ako se nesto desi imenovati ko je krivac ne donošenja propisa imenom i prezimenom pa u bajbukanu idiota.
Zaboravih upitati moram li imati i policu osiguranja. Da vam i to platim?
Šta je tu je. Nema se pa da se šta i namakne. Molim za odgovor hocel trebati registarcija kad budem vozila po Lukavici i dalje do Banja Luke?
Jeftinije se autom vozit.
Piče k'o ludi a ti se skloni il će te pregaziti