Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar nije moguće napisati, jer bi bio prepun "lijepih riječi"............
Ekspert-za LAŽI!
Srbi o Srbima: “Srbi su lud narod.” Dr. Jovan Rašković, osnivač SDS-a “Srbi su bolesno zaljubljeni u svoje laži.” Milan Panić, srbijanski ex-premije “Srpski su intelektualci i to nažalost u velikoj većini, nacionalisti.” Mirko Kovač, srpski književnik srpski otac nacije„...čitavog života unesrećen našom srpskom stvarnošću. Sada, na kraju te drame, nisam uveren da sam mogao drugim putem da stignem do srpske propasti. A time i do svoje propasti sa idejama koje sam zastupao.“ Nacionalizam ovde sam sebe raskrinkava kao sistem u kojem nacionalista, ne mogavši da odagna zlu slutnju da će nacija neminovno propasti, igra ulogu njenog branioca od tog permanentnog raspada u koji ju je upleo sopstvenim idejama. On mrzi sopstvenu naciju, jer ona, svojom propašću, upropašćuje njegove ideje. To je sistem projekcija gde strah (u kojem su velike oči) vodi u zaslepljujuću mržnju" Dobrica Cosic. "Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." (Izjava Žaka Širaka, predsjednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka sefova vlada država članica EU)
Pa ovog " eksperta" treba hitno poslati u ludnicu. Pa ni ludak N-te kategorije ne bi sve ovo izgovorio. Dakle odbrana je postavljena na još jednom ubijanju već ubijenih. Gospodo sudije u Hagu - imajt malo i humanosti !!!
Ma ajde Dunjiću! Nije problem što lažeš, takva je uostalom pozicija svjedoka odbrane ali iznositi NEBULOZE je van pameti. Čuj po njemu je egzekucija zarobljenika samo ako se nađe povez i to nakon 10 godina raspadanja pod zemljom i višestrukih prekopavanja i premještanja teškim mašinama. A vrlo čest slučaj dijelovi tijela u jednoj a drugi dielovi smrvljenih kostiju u drugoj grobnici... Premještanje grobnica u cilju prikrivanja zločina je vršeno teškim bagerima!
sva sreca da Srbi sami tvrde da su streljali na hiljade a ovi experti zna se otvori usta i slaze za njega moraju biti vezani da bi bili streljani a sta je onda sa zrtvama u Prijedoru koji su 100%streljani a nisu bili vezani pa na koricanskim stijenama streljano 250 a nijedan nije bio svezan pa na hiljade takvih slucajeva ,jakog mi exsperta pi.ckin dim
ma nista... radovan se koprca. stanje redovno.
Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, Deobe „Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina." Dobrica Ćosić "Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž..." Dobrica Ćosić
Jarane,pojednostavi, vlah jel* zino, on je slago!
majku im *** nevjernicku
moram lanuti *** ti expertku guzicu i poserem ti se na profesiju i u usta lazljiva
"Samo". Ne vidim kako bi im 500 streljanih ljudi mogli biti od koristi pri odbrani.
bosnjacki zivot je jeftin, tako da je jako bitno plus dobijes entitet ako ubijes 7000-8000 bosnjaka. Kad izvrsis genocid I ne ubijes 8000 bosnjaka onda nema ni nagrade za zlocince.
@moa Srbi nisu dobili entitet tim što su uradili u Srebrenici, već su ga dobili odmah '92 kad je Bosna postala nezavisna, tj. kad su Bošnjaci odlučili da organizuju referendum koji je vodio u rat u kojem ništa nisu mogli dobiti više nego su dobili. Nisu to Bošnjaci uradili sami, već je njihovo rukovodstvo to odradilo uz debelu asistenciju međunarodnog faktora koji im je dao instrukcije kako i šta. Srebrenica je bila samo još jedan i to završni udarac za bilo kakvu mogućnost za život skupa u narednih 30ak godina. Dobro isplanirana i odrađena sa srpske strane, a onda uspješno korištena kako od Srba tako do Bošnjaka i međunarodne zajednice da se iskonstruiše kreacija u kojoj živimo. Upravo je Srebrenica i pozivanje na nju jedan od najopipljivijih razloga zašto od nekakve ujedinjene Bosne nema ništa ni u narednih 30 godina.
Jadno
nadju experta srbina hahahahaha to isto ko da su gestapovci zvali doktora mengela da svjedoci u njihovu korist