Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aahihihihihhihiii....evo ga jos jedan .....koliko su ga platili bakir i zalja da trola ljude i razbija demonstracije......ako se neko sjeca sta je govorio prije par mjeseci...upravo sve suprotno :))))
oj dunjo, suti i budi sretna. Sta se mora odmah spominjat to. De jednom u zivotu da bude to obicna, jebeno normalna stvar.
nije to...nego mi se gade ovi "experti i strucnjaci" za nesto ...opste je poznata stvar da su to sve udbasi,tojest ubaceni elementi nekih sluzbi koji po potrebi nesto "pametno" pricaju....evo ovaj se otkrio za koga radi....stvarno mi se gade takvi ljudi...pa nije mu ovo komunizam pyzda mu materina :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
JOOOOOOJJJ Al se klix trudi. je*em li vam majke prodane
kliks se trudi da gasi ono sto su i sami neki dan palili, al kad su vidjeli sta su otvorili i za koga su otvorili, bilo je kuku lele. tek cemo sutra vidjeti posljedice pozara.
ovo je trud za gasenje protesta danas je dan prosao u gasenju protesta je.bo vas zgrade je.bo vas sad investicije NISTE SE BRINULI 20 GODINA ZA INVESTICIJE E NE TREBATE NI SADA PRVO POLITICKA PROMJENA A ONDA INVESTICIJE JE.BEM LI VAM MAJKU UDBAŠKU
svega se nacitah, a niko od dezurnih tracara da napise svoje rjesenje za trenutnu situaciju. covjek je radio u nevladinom sektoru, napravio nesto korisno svom gradu i sad kada skrece paznju na dugorocne probleme koje izazivaju divljanja huligana, niko gori od njega. sta ocekujete, da stranci budu odusevljeni kad vide kako lako palimo i rusimo svoje? i nama da daju novac, u nas da ulazu? probudite se vec jednom, samo sebi pravimo stetu ovako. mijenjati situaciju u drzavi-DA, rusiti domovinu-NEEEEE!
Eeee moj ekonomski analitičaru, do sad su strani investitori noge lomili ko će prije uložiti u BiH. Šta si ti ekonomski analitičaru uradio na poboljšanju klime za strane investicije? Samo se isprđuješ po portalima i ništa niti radiš niti si uradio i ne samo ti već svi pripadnici novog kvazi zanimanja nazvanog ekonomski analitičar. Fuj, ekonomski analitičar. Pa kad ste tako pametni, zašto nešto ne promijenite, zašto ne predložite konkretne mjere. Pijana vrana zna da je stanje k..ac i bez vas - ekonomskih analitičara, dajte prijedlog i konkretnu akciju dragi naši silni ekonomski analitičari. Nabijem vas sve zajedno, i vas i vaše zanimanje ekonomskog analitičara i onoga ko vam je dozvolio da se kitite tom kvazi titulom kvazi zanimanja kvazi ekonomskog analitičara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa dragi Erole dno moramo dotaći kako bi se odgurnuli i krenuli prema površini i ti to vrlo dobro znaš. Pusti se analitike. Kakvi crni investitori? Eto ubili smo se od investicija u zadnje vrijeme i doživjeli ekonomski procvat. Pusti se teorije i uhvati se prakse.
Juce sam kopirao malo, al djabe moram opet, puno ljudi nije gledalo, evo nasih dobricina svih vjera :) http://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
raja klix je infiltrirani kmet vlade nemojmo podrzavat vise medije koje nas lazu ugasite vase profile i idemo na stranice gdje novinarstvo ima jos slobodu ! ja cu prvi sa dobrim primjerom!
raja klix je infiltrirani kmet vlade nemojmo podrzavat vise medije koje nas lazu ugasite vase profile i idemo na stranice gdje novinarstvo ima jos slobodu ! ja cu prvi sa dobrim primjerom!
raja klix je infiltrirani kmet vlade nemojmo podrzavat vise medije koje nas lazu ugasite vase profile i idemo na stranice gdje novinarstvo ima jos slobodu ! ja cu prvi sa dobrim primjerom!
maknite ovu budalu sa portala i dovedite nekog ko se razumije u ekonomiju! investitori i domaci i strani ce investirati u BiH kad budemo imali stabilnu politicku siituaciju i okruzenje u kome se moze napravit posao bez korupcije sto do sada nismo imali potrebne su politicke i ekonomske reforme
Nazalost, ovako je kako ovaj ovdje kaze. Za ove tvrdnje ne treba biti neki analiticar. Cak i investitori domaceg porijekla, dijaspora, ce razmisliti da li ce u Bosnu ove godine. Svako od njih potrosi minimalno 5ili 6 hiljada maraka za odmor. Manji gradovi su bar u ljetnom periodu ovisni od dijaspore. Manji gradovi su inace u najvecoj krizi i tamo je najteze zivjeti. Ne vjerujem da ce se neko iz Australije usuditi rezervisati kartu od 15 000 KM i strepjeti da li ce se moci sletjeti u Bosnu. Pustanjem demonstranata da spale zgrade su neki konacno uspjeli u naporima da rastjeraju i arape i ostale. Kasnije se nadaju kad veca kriza dodje da ce bas oni biti izabrani za spasioce. Ali narod su samo jedne obicne ovce i vjerovatno ce izabrati takve.
zivote hitlera odma
Krvavi protesti su bili i u Engleskoj i u Grckoj SA MRTVIM GLAVAMA pa sta im sad fali Nemoj vi nama da pricate suplje price ovo kod nas je mala maca sta su po Evropi radili proteklih godina... Nego sutra svi na ulice i traziti smjenu vlade jer ocito ovim mamlazima odgovara jad i cemer u bih
ZAR JE BILO INVESTITORA U BIH? nemoj da prdite protesti se nastavljaju a vi drkajte hebo vas ovakva vlada
bravo za tekst, nek je neko i na ovo skrenuo paznju
ili je dao debelu lovu da dobije ovo radno mjesto ili je neciji rodjak...potrudio se debelo da nauci ovih par recenica napamet,mozak ima al ga ne koristi, a sto bi kad ima nekog ko ce za njega da misli i nekog da za njega radi...i tebi su dani odbrojni, U RUDNIK SA NJIM.
nasuprot, strani investitori nisu mogli da ulazu u nasu zemlju uslijeg nesigurnih ekonomskih i politickih igara...sada kada se okonca ova dugogodisnja korupcija,zasigurno ce imati vise povjerenja u svoje investije u BiH.