Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očistimo Vogošću od Iranaca, ARapa i Turaka. Istočna Bosna nazad u svoju psotojbinu. Tako bi Vogošća bila konačno ćišćena. BAR MALO !
teska je bolest mrziti ljude. ljudi pobjede cak i karcinom ali mrznju u sebi nikada, zato nema lijeka.
@Sljivotress Dok nismo imali Turaka Iranaca i Arapa a da ne spominjem IB imali smo u Vogošći značajne industrijske kapacitete i zaposlenost. Sada uz pomenute imamo jedino robnu kuću Havata ! Pa gdje to na svijetu televizijska stanica ima robnu kuću ?? I na kraju ja treba da čistim Vogošću jer to njeni stanovnici nisu naučili u porodici ?? Ma nek idu tamo odakle su došli , pa nek tamo bacaju do mile volje.