Zbog potjernice iz Srbije
0
Ejup Ganić zadržan na londonskom aerodromu
Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 godina karanja je bilo a to srbinu sada malo krivo sta se sada gicas ovda kad si imo muda sto nisi onda prpa bila tada kosto ti je sada nije te turko 500 godina prcio dabi se ti sada ovda kurcio kasno marko na kosovo stize srb-o se bemli turske kite nalize svaka srbkinja turcinu dala turska kita 500 godina im usta prala sad ti srb-o srce puca jer najbolje znas kako turcin tuca MITRALJEZ NOSIM CETNIKE KOSIM!!
bosna i hercegovina je trebala izdat vec petnaest godina potjernicu protiv ratka mladica, gorana hadzica i svih ostalih ratnih zlocinaca! zasto to nije do sada uradjeno? zato sto je tihic srbin i sto oduvijek radi za srbiju, ko sto se tihic nije protivio presudi haskog tribunala kad je oslobodio srbiju od glavnog pocinioca agresije , etnickih ciscenja, genocida, pljacke, unistavnja bosne i hercegovine........ dje to postoji da poslije svega sto se djesilo u bih-i bih-a a nije trzila izporucenje svih ratnih zlocinaca bih-i? potjernicu interpola i protiv dobrice cosica, draskovica, ljube tadica, kostunice, mire markovic, itd.......... sve dok ne bude potjernica protiv ovih koje sam naveo srbija ce gazit bih-u i igra se s njom i njenim narodom....... ako cekate da izdajica tihic bude ikad bosanac i patriota onda se grdno varate.........treba potjernice protiv svija koje sam naveo a ponovo protiv biljane plavsic, zar su zrtve te genocidasice zadovoljne?
Glupani, dodjite vec jednom pameti, Ganic je kriv za Srebrenicu! Prodao ju je sa grupom idiota iz SDA.
OPET GROKCE MUSLIMAJMUNSKA BA.LIJSKA KRMAD SJEME IM YEBEM VASLJIVO TERORISTICKO RETARDIRANO POTURCENO! ISKENJAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I OBRISEM PAKSU KURANOM!
sip.u rac.ku izdajnice, takvi kao ti su sa srbima kumovali prije rata, za vrjeme rata a i sad poslije rata, glavna vam je fora izjednaciti srpskog fasistu i zrtvu a svakog patriotu nazvati nacionalistom... pa iz tih razloga da mi ti ne moras davati ocjenu ko sam i sta sam - ja sam ekstremista koji je mrzio srbe i prije rata i za vrjeme rata a i sad poslije rata, jedino sto zalim u svom zivotu je sto ih nisam klao i palio nego sam se drzao zenevske konvencije...
Čestitam sarajevo-x.com Postali ste odlično svratište za širenja nacionalizma, fašizma, šovinizma, mržnje i netrpeljivosti. Dozvoljavate ovim maloumnicima iz udobnih fotelja širom bijelog svijeta, da nam u ovom jadu i čemeru dižu tenzije. Te pobjeglice toliko vole ovu državu, da na sam pomen da se vratite, gnušaju se koda idu u pakao. A nađu se praviti pakao po forumima. Onaj ko o ratu misli, rat će mu uvijek biti u životu. Pronađite bar malo ljudskosti ako je imate. Ali očito samo znate za najniže ljudske porive.
kad bi uhapsili ganica ili bilo kojeg drugog patriota koji je odbranio narod od vas srpskih hordi ubica civila znajte da vise ambasade srbije u bih-i nebi bilo, ovo je samo opomena........dosta je svim gradjanima bosne i hercegovine srpskog terorizma i tadicevog unistenja bosne i hercegovine........
Zelimo Ganiciju ugodan boravak u corki i da tamo crkne ko pas, ako ne sad, sigurno jednog dana, to mu je karma. Ostalima laHku noc, slatko sanjajte kakvu kolonu!!! bez kosmara, zelim. Sigurno se ovaj \"bos\" utrtao zbog svoje sudbine, bog je kadar da je cist.
Bili Srbi cigani Balkana ili ne, najvjerovatnije si i ti nastao od njih, ima jos gore od Srbina ciganina Balkana, a to je islamizirani Srbin ciganin Balkana!!! A ako su i takvi kakvi su, najbrojniji su, pa samim tim nista ne pomaze nikakva federalizacija ni otimacina, dok je zivih ljudi, bice i slobode!!! Tako ti grah pao, ebi ga...
Toliko od mene primitivni, glupi, smrdljivi baliyo. Samo da ti jos jednom pozelim da se nosis u tri pichke materine. Do vidjenja. @bosancheros ovo gore vazi i za tebe magarcino.
PRIJE NEGO ŠTO NOVI SVJETSKI POREDAK POTPUNO RAZVALI srbiju(+KREMANSKO PROROČANSTVO)I FEDERALIZUJE JE TAKO DA VIŠE NIKOME U BUDUĆNOSTI NE BUDE PRAVILA PROBLEME TREBA SE ČUVATI JER JE RANJENA ZVIJER NAJOPASNIJA.SOTONISTI BALKANA SU U BEOGRADU...srbi SU CIGANI BALKANA
Yebali ti i ti tvorovi mamu u po usta smrdljivce.
Kad se sjetim da su Cesi, Slovaci, Poljaci, Rumuni, Bugari, sve iza nas, a sad, poredjenje sa Albanijom, ono, Hrvati sretni sto su ih sa Albanijom tamo negdje prikacili, a Tito, Tito...otvori se zemljo!!!
SMRT FALSIFIKATORIMA HISTORIJE, SRBE NA VRBE, SLOBODNA BOSNA I HERCEGOVINA
dali su zrtve opkoljenog sarajeva tuzile srbiju? da su jednu tuzbu mjesecno slali nebi se ovako srbija danas igrala s bosnom i hercegovinom i njenim gradjanima i onima koji su branili narod od srpskih ubica i terorista!