Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada ne zaboravi!!!
@pajdo2007 Mislim da "nikad ne zaboravi" ne znači ništa. Treba: analiziraj, shvati šta se desilo, neprekidno uči, gradi društvo u kojem se to neće ponoviti, stalno prati stanje, djeluj...
meni je ovo gore nego u Stebrenici. Sramota je za eu i mefjunarodni uajednici da su presutjeli genocid. samo u nato a nikad eu.
@moa srebrenicu ne treba odvajati kao posebni zlocin,Srebrenica je sastavni dio zlocina koji je manji od ukupnog zlocina!
Ko stavlja negetaivne odgovore nek mu umre majka
mudri su davno potvrdili onu Boziju: dva su nefsa kod insane: nefsi insani I nefsi hajvani,ne treba dalje mudrovati da bi se shvatilo ciji su nefsi hajvani!
Nikada zaboraviti, nikada oprostiti!
Nikada zaboraviti, nikada oprostiti!
oni koji su to pocinili su ravni svinjama I to im nimalo ne smeta,cak su I ponosni na to!
Nedo Allah nikome ubicama zelim da se dobro napate
@exitNo1 Sta nedo Allah nikome? Ma dao im zlocincima bas i troduplo gore!
Izvod iz srpskog plana RAM o stvaranju velike Srbije: "...Naša analiza ponašanja muslimanskih zajednica pokazuje da moral, volju i ratobornu prirodu njihovih grupa možemo potkopati samo ako ciljamo naše djelovanje u tačku gdje je religiozna i socijalna struktura najranjivija. Govorimo o ženama, naročito adolescentima i o djeci." https://bs.wikipedia.org/wiki/RAM_Plan
@Fefes "...Njihovo istraživanje je pokazalo da bi bosanskim muslimanima moral i volju za bitkom mogli lakše uništiti silovanjem žena, posebno maloljetnika, pa čak i djece, i ubijanjem muslimana u njihovim vjerskim objektima..."
@Fefes https://bs.wikipedia.org/wiki/RAM_Plan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast
Zabranila bih komentare na ovakve objave,zbog raznih poremecenih umova koojim bilo kakva vrsta nesrece pogotovo ovakva moze da bude smijesna.
Pa čak ni Hitler nije djecu ubijao..sve to govori s kim imamo posla.
@jasamjatisiti majke ti koju si ti istoriju ucio cuj Hitler nije ubijao djecu. Malo se bolje informisi u svakom konc logoru su prvo ubijana djeca starci i bolesni dakle svi radno nesposobni. To je taktika istrebljenja koju je napisao himler
Aj ne.lupaj kad nemas pojma
pa smrdski narod samo zna ubijat djecu i civile.
Gdje su imena srpske djece koja su ubijena? Dajte malo realnosti a ne ovakvih seljackih komentara! Budimo objektivni, svaki zlocin je za osudu, ali ne mozemo osudjivati narod vec pojedince.