Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ja najbolje uvesti jednopartijski sistem i uspostaviti diktaturu SDA, po principu jedna država, jedna nacija, jedan narod, jedna stranka, jedan vođa. Uh što mi je to nešto poznato. A ja, to je ono iz Trećeg Rajha. :D
kako si glup u p.m.....pa nisu oni sami sebe postavili nego ih je narod izabrao. cuj 3. rajh. znas li ti sta je uradio taj 3. rajh? i ti ih u ovom kontekstu spominjes.....sram te bilo
@Navijac_BiH Ne znam što se nerviraš, nisi dobio sendvič iz stranke jutros, pa si ogladnio. Ne valja preskakati doručak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek se ugasi SDA, SDP i SBB i Novi Grad ce procvjetati, mi mladimo cemo osnovati stranku i rastjerati uhljebljenu bagru iz okolice Goražda
to jeste najvaznije, odakle je ko, kad je dosao i gdje je rodjen. dok vi ublehetate kako je ko dosai i sisao, dosle vam zauzese radna mjesta.......samo vi filiozofirajte
Ne znam koliko je uradio , ali da je Rumenko, vala jeste...grdno ovo za načelnika...jedino je Memić_ Ilidza gori krkan.
Logično da neće podržati rasipanje bužeta na projekte tipa pumpe u Buća Potoku koji svako malo postane Buća OTOK, čim kiša padne. Ulaže se novac u projekte za zabavu i rekreaciju, a trebao bi se ulagati u produktivne grane. Imamo Centar Safet Zajko,na prostoru na kojem je mogla biti neka fabrika koja bi zaposlila stotine ljudi. Al' boli rumenog briga za to, on ima 5 milja platu, njemu treba center da se odmori, a narod nek gladuje.!
I onda kazu sto ne idemo naprijed? Ne mozes ici. Dobije 300 glasova i onda glumi mangupa u Opcinskom vijecu. Opstruira i trguje svojim mjestom. Neka je neko to javno rekao. Bravo Efendicu!
Efendic za 4 godine bez vecine realizova silne projekte...mozes misliti tek sa vecinom... Svaka cast nacelnice
Vjerujem da ce ove godine Efendic prekucati sve sa glasovima i dosta ce SDA kandidata uci u OV. Samo naprijed! 👍
mars dzukelo rumena, eto vama treba dati monopol!? pa kao telekom operateri ,pod monopolom da nam dušu vade za k palac usluge,a rumenko?
Papaneeeee, vrati seeeee u Gorazdeeee
Moji roditelji su iz Gorazda zbog cega su ti ljudi papani ? Eh Sarajlijo objasni mi molim te :D
@adnolina kurvo vrati se u gorazdeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozete vi pricati sta hocete...ali ovaj mladi momak je toliko stvari uradio za gradjane Opcine Novi Grad,sto ni jedan prethodni nacelnik nije...
Nijedan se pise ovako, a ne ni jedan, nepismeni klocu
sdp out hvala Bogu .dosta su krali...momak imas sansu..doaad si pokazao..nastavi i ubuduce
Zaista je uočljiva panika u redovima "stabilne, ujedinjenje i razvojne" zeleno-plave koalicije. Ili pozivaju da se ne glasa za "male stranke", šta god to značili, ili izražavaju bojazan od participiranja većeg broja stranaka u lokalnom predstavničkom tijelu. 02. oktobar - glasaj ili trpi!
Pa u odnosu na ranije, ovaj nacelnik je bas radio u Novom Gradu; samo jedan mandat je na vlasti - ne valja, sta li? Pa i solitere je htio da odradi, fasada, boja...sto bi ga mjenjali, ma koja stranka da je, ako radi? Eto, bitno njegovo porijeklo...aman, jeb*** Musliman gradonacelnik Londona, mora da je autenticni Brit :)
Novi Grad je procvjetao sa prestankom SDP-a a sa početkom SDA. Podrška Efendicu.
Bas tako
Jedina stranka koja nudi napredak u NG je SDA. Na nama gradjanima je da im damo podrsku !
Uz njega nam je u protekle 4 godine bilo dobro, ( valjalo je ispraviti ono sto je bivsi nam nacelnik uradio tj bolje reci pokvario), naredne 4 aBd jos bolje..