Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a to sto ste članovi iste kriminalne organizacije takođe pomaže :D:D:D
Don Dino, Capo di tutt'i capi
Elmedine sviju ti nemoj kanton ko KK Bosnu voditi :)))
frajer je naucio par sablonskih fraza, dobro zvuci u medijima i voli se slikati, lik i djelo = corak
corak jaro i to kakav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Semire, bravo Dino vaš se rad vidi.......ovi plaćenici što komentarišu bezzz....Samo naprijed razbijte uhljupe..koji samo šupljiraju
Semire, znas da pojma nemas. Zapitaj znas li matematicku formulu iz osnkvne skole, ako se racuna dijagonala, a kamoli sta drugo. Uh izvini, ja zaboravio da si magistar😆
Sve se nema a Efendiću betoniraj parkove po dobrinji.Bolje da ste dali sirotinji 20km mjesećno!!
Ušao je prvi kandidat. "Razumiješ li, ovo je jednostavni test kojim ćemo te iskušati prije nego te primimo u službu za koju se natječeš?" "Da." "Koliko je dva plus dva?" "Četiri." Ušao je drugi kandidat. "Jesi li spreman za test?" "Da." "Koliko je dva plus dva?" "Onoliko koliko poslodavac veli." Drugi kandidat je dobio posao.
Na cemu si to. Promijeni bobe.
svojim razumjevanjem cega ?
Konaković ima autoritet?! Možda za tebe lično. Je l' ti to nas malo zahebavaš, cijeli grad Konakoviću niti vjeruje niti bilo šta slično autoritetu, govori samo u tvoje ime ionako ste vi izgleda uu 5 dekla.
Dvije se zgrade izgradiše i ustakliše od 10 spratova pored, a rekonstrukcije Doma zdravlja ni na vidiku. To ti je kad stranka angažuje "svog" izvođača. Majku vam je*em pohlepnu obojici.
Ti ne moraš ništa više raditi.....
Načelniče br.1
Dobar je Efendic covjek, al mu stranka ne valja :(
Znači, primaš ga od Dine kifle?
Jel ovo onaj što ne stigne da jede od posla?
Efendicu up'o si u lose drustvo
gdje ce seljak ako ne u SDA
mariijuana@ u kojoj si ti stranci?