Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EDO MAAJKA- bio, jeste i ostaće KRALJ ! Svaka čast, majstore !
extra :))
EDO OSTO CAR I BIČEŠ...IZVINI ZA OVE PRIMITIVCE NACIONALISTE KOJI PO ČITAV DAN NIŠTA DRUGO NE RADE NEGO VISE NA NETU I FRUSTRIRANI SVOJ BIJES ISPOLJAVAJU NA LJUDE KOJI SU PUNO DALI OVOJ NAŠOJ BIH. ...ZA PAR GODINA KADA DŽEKO EDIN ODIGRA ZAREDOM 2-3 TEKME ISTI TI ČE I PO NJEMU PLJUVATI...NAŽALOST TO JE BALKAN...ALI ZATO IMA PUNO I NAS KOJI TE VOLIMO A NAROČITO MI TUZLACI...ŽIVIO NAM EDOOOOOO
Eto trebo je vas pitat koga ce ozenit. Sta vi imate s tim. To je valjda njegova privatna stvar.
haj' edo ne seri i ne ulizuj se sto nisi ostao u BiH ili sam digao glas kad si tako pametan? krkan
Nemas pojima, on kad ti je pravio pjesme o stanju u BiH i kad je sam htjeo nesto da izmjeni vi ste svi sjedili i nije vas bilo briga i zvali ste ga glupim itd. Sve dodje na svoje :). A to skime je i staje to je njegova stvar, ako voli zenu sto zivi van Bosne, sretno! One love!
ja bih uz ovu pjesmicu stao pred metak...sjajno...opasno si me osokolio...
svaki put me pozitivno iznenadi...
Brao Maajkara!
zidovka pa zidovka,ljubav nema granica
oTkLen se javlja? iz bosne sigurno nije.
To Edo kralju
Ima li kakav stih ili pjesmica za palestinsku djecu, je li Edo mišu ćifutski?
Jebo li ti ćifut familiju fašističku:)
@junior_sa Ako već govorimo o miševima, jedini miš ovdje si ti..i zato.... ZAČEPI !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)