Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Mili samo naprijed tako kako si zamislio!
Sve i da jeste reklama ovo je uspjeh koji vi sto pisete tako necete nikada ni dozivjeti. Pokusajte vi bez mamice i tatice uspjeti u necemu. Ne bi mogli sebi zaraditi ni za gace kamol upisati fakultet, naci stan i ziveti normalnim zivotom. Svaka cast ovom decku, sve pohvale !
Тако је Лејла лутко паметна!
Sto posto si u pravu Lejla. Samo jedno pitanje. Čime se ti baviš u životu i do koje godine si živjela sa roditeljima i da li su ti pomogli ikako.
ma nisam ja ni sumljo u tebe.....
"Edin Šerifović odrastao je u Domu za nezbrinutu djecu, a slijedeći snove stigao do "zvijezda"" Valjda je to JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja. Djecu su ZBRINUTA a ne NEZBRINUTA kako piše u naslovu.
Momka poznajem i za njega samo rijeci pohvale.Cak i da ga ne poznajem ,ne bih mogla izustiti ovakve rijeci.Koda je bitno kakav je DJ? Momak radi ,zaradjuje za sebe ,da prezivi .Radi CASNO i POSTENO.To sto ce ici sa biciklom do Grcke ,sto zeli da ostvari taj san ,kako ga mozete kritikovati za to?Mozda sto ne voza BMW ,pa onda ne valja?! Niko nije trazio da ga morate hvaliti ,al zamislite samo sebe citav zivot bez roditelja ,da se sami o sebi brinete ,radite i da jos pri tom studirate?Samo tako nastavi dalje Mily ,sve najbolje.
Šta ti je Marija Šerifović?
Narkoman Feđa Štukan zlostavlja trogodišnju kćer i suprugu http://bit.ly/ZS8RVN
Феђа Штукан је за тебе ИНТЕЛИГЕНЦИЈА
svaka mu cast
Ima li kod neko ko je dovoljno obrazovan da upozori one koji nisu kada koiste nepismene konstrukcije. Ovaj naslov je nesto sto redovno pogresno koristi, naime mjesto glagola je neprikladno, treba: Edin Šerifović JE odrastao u Domu za nezbrinutu djecu...
*nesto sto se redovno pogresno koisti...
Окачите неки микс! Да видимо како мали врти. Овако све најлепше Ди-џеј - у
Или чујемо.
koliko vam placaju za ove reklame?
a na osnovu cega bi se neki website mogao finansirati? na osnovu tvjojih jadnih kometara mozda? ee jadnice jadni...
@thedeerhunter To dovoljno govori o snazi ovog portala, koji se prodaje za neciji licni marketing. Svaki dan sve vise vidim koliko je klix jadan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da ga ne znam rekao bih WOW,a ovako...