Nakon 8 godina u sindikatu
0
Edhem Biber odlazi sa predsjedničke funkcije
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivamo svePENZIONERE REDOVNE,nezaposlene radnike i svu poštenu intelegenciju na ustanak 31.10 2009.god u svim gradovima da skinemo korumpiranu vlast koja se odvojila od naroda, daizađu na ulice zajedno sa policijom, pozornicima.
Mislim da ću otvoriti još radnih mjesta za naše nezaposlene radnike u mojoj privatnoj firmi. Pa recite da se i dalje ne borim za radnike.He,he,he.Reviziju privatizacije ćemo odložiti za bolja vremena he,he,he.
Neka opet dovedu i trećeg hercegovca nakon ove zadnje dvojce (Hrle, Biber) pa da i zadnji radnik u Bosni ostane bez posla kako se ovi bore za njih
Kad budeš HRLE mjesto HRLETA! :)))
Sta ono bi sa Gradjanskom koordinacijom i 800.000 clanova? Sta bi sa masovnim protestima? Nadam se samo da ce ovaj put na celo SSS doci neko ko ce se vise boriti za radnike a manje koketirati sa vladajucim strukturama.
BIBER JE DOBRO RADIO, A MI UVIJEK BRANIMO LOPOVE, A POSTEN SVIJET NIKAD....
pustite bibera svaki dan..nego,imate li vi kakvih vijesti o dodiku..haha
Trebao je davno otići jer za 8 godina ništa nije uradio.
UVIJEK KAPETAN PRVI BJEŽI S BRODA