Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi rekao Marjan, "ljubi te majka". Obradovao si nas Damire, baš:)
Bas volim sto je ispricala ratnu pricu, tako treba da se ne ponovi. Svak mora znati, cijela planeta.
Prije rata su Bosanci bili sav talent u Jugi, u apartheid uslovima. Sada smo slobodni i mozemo slobodno biti talentovani po cijeloj planeti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala Vam Zaneta, u ime cijele BiH, 100 puta hvala...
prica je trebala da pocne od onog dela kada su mama i tata pravili malog dzumhura....bas me zanima jel to bilo u liftu ili u hladu starog kestena
Koji barbain.... svakom obrazovanom subjektu izgleda da zelis dokazati da je tvoj narod barbarski, nesto poput pecinasa, bez mrve postovanja i ponosa?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kontam ujke...krivo im..Zmaj Damir rastelovo na paramparcad izdajicu kome nije pomogla ni svjetleca gospa (na AAA baterije), ali mi cetalji nesto pravo cudni,nesto se boje..nije valjda da kontaju da ce i ?...ma ko zna? mozda bas !
mislim da nije dobra ideja da se postavi veliki krst na brdu iznad sarajeva. to se ne bi trebalo desiti nikad!
ne kontam kako joj je bila yebačina na pameti u takva teška vremena.
ja sam to i mislio samo sam se izrazio na malo siroviji način;-)
Ma ja muslim da Žaneta laže, ostala je ona kod ćetnika na Grbavici, tu je Damir i "napravljen"!
svaka cast momce! iako mala ispravka djeca su se radjala u porodilistu do 26.maja dokad oni krvnici nisu potegli granate na isto,dok je podrum bio pun majki,beba i trudnica....
Žaneta je sve slagala, bila je ona kod svoje mame na Grbavici, tamo su joj ćetnici i napravili Damira. Znao sam da ima on Đokovićeve krvi!
a inace je Zaneta moja bivsa profesorica matematike :) izvandredna zena, izvanredno dijete, bravo!
I meni je predavala matematiku. :) Profa koja je vazda bila normalna i uvažavala učenike. Nije ni čudo što joj i sin ima normalne, nepretenciozne i korektne izjave.
jest jest, i vazda se trpala sa nama ućenicima.
Sarajevo = Džamahirija i sada Džumhurija
idemo dzooooomeeeeeeee!
Nije samo Damir rodjen u ratu u izbjeglistvu, mnogo nas je... Ali, eto, dragi Allah nam je dao tu srecu da se barem rata ne sjecamo. Damiru svaka cast!
Kontas li moju zadnju recenicu u komentaru?
šišpu ga loma, jesi skontala šta sam htio reći
bilo bi dobro da neki kanal bude prenosio mec i marijan bude komentator mislim da bi saznali o njemu vise nego sto pise u ovom clanku :D
svaki put kada nesto procitam ovako,u vezi rata i patnje koja se prebrodila,meni krenu suze...Damire sine, ti si ponos drzave,Sarajeva, Konjica itd....
Koliko bi se tek pisalo o njemu da osvoji AO...
bio bi ko ivanisevic kada je osvojio wimbeldon teski autsajder osvaja turnr. ali u ovom trenutku to je nerealno. vec sljedeci mec ga ceka izuzetan protivnik ali dobro dobit ce pomake na atp listi i to je uspjeh.
Isti majka :D
Hvala vam,majko sto ste podijelili vasu,dirljivu pricu sa nama,hvala i puno srece Vasem i nasem Damiru:))))
dok su đokovići kontali koje papice novaku da daju ove herojska majkaje kontala kako sa sinom da prezivi koji dan. dok danas damirovi kontaju kako da nabave pare za avio karte damiru, ocu i treneru, i gdje da se smjeste u australiji, đokini idu u coporu (njih barem 20) birkaju hotele, apartmane, kuhare, trenere, doktore... dok damirova mama u strahu ceka da joj jave rezultat đokina sjedi na tribini a sin joj se okrene i galami "puši k*rac". zato je svaki damirov gem velik kao đokina pobjeda. sretno sutra majstore i hvala ti na ovim sretnim danima