Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi tz srbi iz BiH radujte......prosli mandat je pripao osobi iz Saudiske Arabije, pa sta su ucinili za arapski narod? Samo im donjeli nemiri u arapskim zemljama....Egipat, Libija, Sirija........a vi i dalje radujte se, glu.pani opancarski!
@ UN Srbi u BiH su itekako imali koristi od SB UB, jer se tokom te dvije godine u vise navrata pokazalo (Iran, Palestina, i slicno) kako su Bosnje islam fanatici i na globlanom planu protiv USA. Svako malo je Moon isao kod Radmanovica i tapsao ga po ramenu, a onda posebno zavrtao ruke Komsicu i Izetbegovicu. Ja ne znam koje budala uopste predolazila da se kandidujemo za to. BiH je bila jedina suzdrzana zemlja, i time se dodatno izblamirala. Te je Dodiku dat jos jedan dokaz, da Srbi nemaju nikakve koristi od BiH, i da im samo smeta. Za nas bi bilo bolje da su Srbi u BiH zadovoljni, makar i glupim i bez veze stvarima poput te kandidature, nego da nam Litvanci aplaudiraju. Ovako nas sad mrze i Srbi i Litvanci.
JEL I ŽABA DIGLA NOGU?
Sa vama kao nacijom NEMA napretka...., DOKAZANO..., unistili ste sve sto ste dodakli....
ko je sad ovaj?
Radićemo na raspadu BiH koliko god možemo. Pa ova ljevica DS u Srbiji ispade 3 puta gora od radikala. Dok su bili radikali Bosna je bila čvrsta i neupitna.
Ma i BiH je bila u Vijecu sigurnosti UN-a pa nikakve koristi ni za koga, predsjednik UN-a je toliko nebitna funkcija, da to cemu vrijedi ne bi sugurno bila izabrana srbija
Nema vama prosperiteta dok ga ne bude i nama, u istom toru mi zivimo